Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Pepe își învață fiul de mic să se bată. Imagini interzise mamelor emotive– Exclusiv

Video. Pepe își învață fiul de mic să se bată. Imagini interzise mamelor emotive– Exclusiv
Pepe a devenit vara trecută mândrul și fericitul tătic al unui băiețel pe care l-a numit Junior Pascu. E primul fiu al artistului, și, deci, un motiv în plus de bucurie. Acesta îi va duce numele mai departe.

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. E tată de două fetițe, deja, din relația cu fosta sa a doua soție, Raluca Pastramă. După ce s-a căsătorit a treia oară, a devenit tată din nou, de băiat de data aceasta. Iar pentru că are un fiu, vrea să îl învețe tot ce știe, încă de mic. Puștiul e deja îndrăgostit de piesele pe care le interpretează tatăl său, și nu se mai satură să asculte ultima sa melodie. Dar, cel mai mult îl distrează lecțiile de box.

Chiar dacă nu a împlinit încă vârsta de un an, Junior știe să țină pumnii strânși. Încă de când era foarte mic, una din jucările sale preferate era mănușa de box a tatălui, care era agățată alături de alte jucării la care să se uite din pătuț.

Deasupra pătuțului lui Junior atârnă jucăria preferată, o mănușă de box. Weekendul acesta, tânăra mămică a arătat tuturor cum se distrează cel mai bine fiul ei. Puștiul se amuză copios atunci când tatăl face spre el scheme de box. Băiețelul râde în hohote, amuzat de schemele făcute de tatăl său.

Fiul lui Pepe a învățat deja primele scheme de box

Cum tatăl e o fire sportivă, copilul a primit deja o mănușă de box, cu care să se acomodeze. Se pare că micul Junior e absolut fascinat de mănușile de box, iar tăticul l-a și învățat deja să țină pumnul strâns și să se încrunte, pregătit pentru bătaie. Pepe i-a aranjat viitorul fiului, îl face boxer și, pentru asta, îl învață de mic cu bătaia și mănușile de box.

Trebuie amintit că Pepe e un apropiat al boxului, e sportul pe care acesta l-a practicat în tinerețe. În perioada divorțului de Raluca Pastramă s-a reapucat și chiar și-a instalat în curtea casei un sac de box, la care s-a antrenat cât a fost vara de lungă.

Cu așa  un model, nu e de mirare că micul junior a învățat să țină pumnii strânși. Yasmine i-a lăudat pe băieții ei să sunt niște luptători. Ea a a distribuit pe Instagram o imagine în care atât Pepe cât și Junior, care e în brațele tatălui său, țin garda ridicată, cu pumnul strâns. „Fiți cuminți”, a scris pe imagine.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre