Simona Ionescu / Redactor Șef

Walter Zenga se conformează. Iubita tânără are o listă lungă de dorințe

Walter Zenga se conformează. Iubita tânără are o listă lungă de dorințe
Când dragostea bate la ușă, banii nu contează, iar Walter Zenga știe cel mai bine asta. Nu comentează în fața iubitei mai tânără cu 30 de ani.

După un mariaj de 15 ani cu Raluca Rebedea, Walter Zenga și-a găsit fericirea în brațele unei tinere. Care a început cu pretențiile.

Walter Zenga se conformează. Iubita tânără are o listă lungă de dorințe

Walter Zenga și Raluca au tot încercat să-și salveze căsnicia, dar nu s-a mai putut, așa că au luat-o pe drumuri diferite. N-a durat mult și fostul antrenor și-a găsit femeia perfectă, iar Mihaela Motoc, mai tânără cu 30 de ani, i-a sucit mințile italianului. Potrivit publicației Corriere dello Sport, îndrăgostiții s-au mutat împreună și sunt foarte fericiți.

Dar tinerica a început și cu pretențiile. Potrivit Cancan, în doar o lună, Zenga, ca un gentleman adevărat, ar fi scos din buzunar câteva mii de euro pentru a-i face plăcerile blondei. Care înseamnă, pentru moment, intervenții estetice.

A apelat la ajutorul medicilor din Turcia

Sursele spun că noua iubită a lui Zenga ar fi ales să meargă în Turcia, unde s-a lăsat pe mâinile celor mai buni medici esteticieni. Aceasta se pare că și-ar fi făcut pentru început o liposucție, dar și brazilian butt lift, o procedură care se referă la recoltarea grăsimii de pe abdomen și șolduri și injectarea în fese. De asemenea, Mihaela a intervenit și la sâni, pentru a fi perfectă în fața lui Zenga.

Cine este Mihaela Motoc

Potrivit jurnaliștilor de la Corriere dello Sport, deși cei doi și-au asumat relația, deocamdată nu au făcut-o publică. Frumoasa Mihaela s-a născut în România, dar a crescut în Cavaion, provincia Verona.

“În ciuda celor treizeci de ani diferență dintre Walter și Mihaela, paparazzii care i-au susprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările oficiale în familie”, mai scriu cei de la Corriere dello Sport. Blonda este antrenor personal de fitness și a ocupat și locul trei la un concurs de frumusețe.

Sursă foto: cancan, romaniatv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre