Simona Ionescu / Redactor Șef

2022, cel mai bun an pentru Florin Salam. După căsătoria cu frumoasa Roxana, are parte acum de o altă surpriză

2022, cel mai bun an pentru Florin Salam. După căsătoria cu frumoasa Roxana, are parte acum de o altă surpriză
Bucurie mare în familia lui Florin Salam. Vedeta este în culmea fericirii și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru binefacerile primite.

Florin Salam este iubit de Divinitate. Artistul are tot ce-și dorește și acum are parte de o altă mare bucurie.

2022, cel mai bun an pentru Florin Salam. După căsătoria cu frumoasa Roxana, are parte acum de o altă surpriză

Fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, a dat vestea cea mare, iar fanii au fost extrem de fericiți. Va fi tătic pentru a doua oară, iar Florin Salam urmează să aibă al treilea nepoțel. El a fost binecuvântat cu primul băiețel, când avea doar 18 ani,  acesta primind numele de Edan Ștefan, cel de-al doilea prenume primindu-l în amintirea bunicii sale, Fănica, plecată la cele veșnice.

Tânărul a ales să facă anunțul într-un mod inedit, el postând pe contul său de socializare o fotografie în care apare alături de soția sa, care este însărcinată. Cei doi țin în mână ecografia mult așteptatului bebeluș. De altfel și băiețelul lui Betty Salam, cealaltă fiică a manelistului, a primit tot numele de Ștefan, din același motiv.

„Pentru mine a fi tata, a fi bunic… am trăit să le văd pe toate”

Cu câțiva ani în urmă, Florin Salam a vorbit despre cum se simte în postura de tată și bunic, afirmând că nu există satisfacție mai mare pentru el, mai ales că le-a văzut pe toate. „E frumos în viaţă să guşti din tot ce înseamnă putere. Pentru mine a fi tata, a fi bunic… am trăit să le văd pe toate. Îmi doresc doar să îmi rămână puterea în continuare”, a mărturisit Florin Salam.

Florin și Roxana Dobre au păstrat tradiția

1 iunie a fost momentul în care Florin și Roxana au ajuns în fața altarului, devenind soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Pentru a avea noroc toată viața, Florin și Roxana au avut mai multe perechi de nași, dar una dintre acestea au fost rude. Așa spune tradiția că le va merge din plin toată viața. De asemenea, Roxana a respectat și tradiția cu turta miresei, colacul fiind rupt deasupra capului său, apoi împărțit mesenilor.

Sursă foto: rtv

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre