Simona Ionescu / Redactor Șef

22 februarie 2022 este considerată zi magică, când se pot schimba destine. La ce trebuie să fim atenți

22 februarie 2022 este considerată zi magică, când se pot schimba destine. La ce trebuie să fim atenți
Potrivit astrologilor și numerologilor, 22 februarie este considerată o zi unică în istoria omenirii. Care este motivul.

Numerologii anunță că ziua de 22 februarie 2022 este o zi extremă, specială și extrem de rară.

22 februarie 2022 este considerată zi magică, când se pot schimba destine. La ce trebuie să fim atenți

Conform informațiilor oferite de specialiști, 22 februarie 2022 este o dată ieșită din comun, denumită palindrom, care apare odată la 180 de ani. De ce? Este vorba de o cifră în oglindă, un moment important pentru fiecare dintre noi, care ne poate schimba viața, dar anunță și momente bune.

Numerologii susțin că cifra 2 reprezintă armonia și echilibrului, de aceea este considerat și numărul îngerilor. De aceea, aceștia recomandă să fim atenți și la minutul 22.22 din această zi, când e indicat să ne punem o dorință.

Astăzi funcționează cel mai bine Legea Atracției Universale

Ziua de 22 februarie 2022 este momentul în care trebuie să comunicăm mai mult, pentru că astfel putem să găsim rezolvarea multor probleme care ne-au dat viața peste cap în ultima perioadă.

Considerată ziua în care funcționează cel mai bine Legea Atracției Universale, putem atrage în viața noastră oameni spirituali și, dacă ne vom dori un lucru din toată inima, avem toate șansele să-l primim.

„Depinde de fiecare spectator cum se poziționează cu faţa spre viitor sau spate”

„Din perspectiva vieţii sau al planului nevăzut al existenței ziua este ziua este una foarte importantă care închide o perioadă, un ciclu, o linie de manifestare în planul nevăzut. Care mai târziu timp de 22 de zile sau chiar 22 de ani treptat se va manifesta în lumea noastră fizică. Avem 2202, o uşă în spate care reprezintă trecutul şi mai avem o uşă în faţă anul 2022, reprezentând viitorul.

Conținutul camerei din spate de oglindește perfect în camera din faţă. Acum depinde de fiecare spectator cum se poziționează cu faţa spre viitor sau spate. Dacă ne-a prins viaţa supărați, încordați cu neîncredere în viitor atunci aşa vom merge încolo pentru unii oameni chiar poate 22 de ani la rând, 22 de zile cel puţin vor fi 100%.”, a declarat numerologul Anatol Basarab.

Sursă foto: kudika

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre