Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Irina Rimes, nemulțumită de „prestația” intimă a iubitului? Iată cum compară!

Exclusiv. Irina Rimes, nemulțumită de „prestația” intimă a iubitului? Iată cum compară!
Irina Rimes e nemulțumită de „prestația” iubitului? Face comparații. Cântăreața a încercat o figură de stil, dar efectul a fost total opus. Comentariile o demontează. Artista originară din Republica Moldova a fost pusă în dificultate chiar de fanii ei.

A crescut la țară și a pornit singură în drumul ei către statutul de vedetă. A părăsit țara natală, s-a mutat la București, a trecut printr-o depresie de trei luni, când a avut puterea să iasă din casă doar ca să își cumpere mâncare. Piesa „Visele” a aruncat-o pe Irina Rimes direct în topurile muzicale naționale și internaționale. Asta a fost de mult.

Fire emoțională, recunoaște că scrie piese la impuls. „La cald” – așa spunea despre una din ele, născută după ce s-a certat cu iubitul. Tot la impuls a postat  două imagini din concertul susținut în luna iulie, la scurt timpul după ce activitățile publice au fost reluate în România. Comentariul atașat imaginilor a iscat un adevărat tsunami. Dar nu cel scontat.

„This is better than sex” (n.r. – Acest lucru este mai bun decât să faci sex”), a scris artista alături de imaginile ei pe scenă. Poartă short albastru și o coafură ciufulită. Fanii ei însă o contrazic.

„Înseamnă că nu ai făcut cu cine trebuie”, i-a scris cineva. Iar din punctul acesta încep pur și simplu reproșurile. „Ai fost ceva divin ce încet încet apune. Îți pierzi din strălucirea zilelor de altă dat”, a comentat același internaut. „Te ai prostit rău… Te-ai transformat în ceva trist”, mai comentează altcineva. Din păcate, imaginile Irinei sunt însoțite de multe comentarii în acest ton.

De ce a slăbit Irina 3 kilograme

Prezentă la emisiunea Masked Singers Romania, personajul Irinei a fost cu adevărat de nerecunoscut. Ea s-a aflat sub costumul Căpcăunului. „Căpcăunul este prietenul meu și o să fie. Am slăbit vreo 3 kg în patru zile de filmări, dar nu îmi pare rău. Mă bucur că i-am bucurat pe oameni. Este o experiență pe care o să o țin minte toată viața”, a spus Irina Rimes după emisiune.

Proiect nou cu iubitul și Damian Drăghici

Suntem curioși ce părere are iubitul ei despre asta. În vară s-a aflat că Irina Rimes a „reîncălzit” o relație mai veche și se vede din nou cu  chitaristul său, Cristian Comaroni, cu care a mai vorbit și în anii trecuți. Și cu care, zilele acestea, a făcut o excursie prin România.

Cei doi au fost, împreună, la Viscri, satul unde Prințul Charles și-a cumpărat casă.  De fapt, au mers aici în interes profesional, în cadrul unui proiect al artistului Damian Drăghici, „România de 10”. Ambii sunt implicați în alte relații, dar au rămas să lucreze împreună în diverse proiecte.

Cine este chitaristul Cristian

Cristian Comaroni este considerat unul dintre cei mai buni chitariști pe care vedetele și-l dispută la evenimente. Comaroni a  făcut parte din trupa „X-plod”, care a cântat cu Lala Band.

„X-plod” a fost prima trupă românească de copii din muzica rock, dar care cântă un gen muzical aparte, constituit din fuziunea progressive-rock cu hard-rock, heavy metal, cu părți de shred și ușoare influențe pop-rock. Ea a fost fondată de frații Andrei și Cristian Comaroni. Aceștia și-au auto-definit genul ca „adrenalin-rock”.

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu amenință iar cu dezvăluiri despre bătăile și umilințele încasate. Două motive pentru care o face!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre