Simona Ionescu / Redactor Șef

27 decembrie, marea finală „America Express”. La cine va ajunge premiul cel mare

27 decembrie, marea finală „America Express”. La cine va ajunge premiul cel mare
„America Express” a intrat pe ultima sută de metri. Din patru echipe de concurenți au rămas trei, care se vor lupta la sânge pentru a intra în posesia premiului cel mare.

Alexia Eram și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu sunt cele trei echipe care se vor bate pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Marea finală „America Express” va avea loc pe data de 27 decembrie, de la ora 20.30. Emisiunea poate fi urmărită pe Antena 1 și Antena Play.

Romică Țociu și Cătălin au fost eliminați de la „America Express”

În ultima ediție a emisiunii „America Express”, pentru ultima șansă s-au întrecut trei echipe: Romică și Cătălin Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu. Probele au fost foarte grele, cu multe lucruri de îndurat, dar toți au fost asumați. Din păcate însă, la finalul probei, ultimii ajunși au fost Romică Țociu și fiul său, Cătălin, iar simbolul care a fost ascuns în cufăr a fost… roșu.

Romică Țociu și Cătălin, eliminați din marea finală America Express

„Este ultima oară când deschid această cutie”

„O să deschid cutia pentru că nu cred că ea mai conține un secret pentru cineva! Era clar, nu avem de ce să ne ascundem! În finală intră doar trei cupluri, trei perechi! Este ultima oară când deschid această cutie, este ultima oară când vedem Soarele, fie el roșu sau verde, în această formă, așa că Laura și Sânziana, felicitări, sunteți în finala America Express, sezonul 6!”, au fost cuvintele prezentatoarei Irina Fodor.

Finaliști America Express

„Dacă cineva îmi spunea mie că eu fac traseul ăla la pompieri… îl băteam”

Chiar dacă n-au fost norocoși să intre în marea finală, Romică Țociu și Cătălin și-au arătat recunoștința pentru toată aventura minunată de care au avut parte în „America Express”. „Pentru noi, tot ce s-a întâmplat în America Express a fost la superlativ! Nu am crezut o clipă, mă repet, că am să pot să îmi întrec toate fricile pe care le-am avut, la care nici nu mă gândeam…

Deci dacă cineva îmi spunea mie că eu fac traseul ăla la pompieri… îl băteam! A fost o adevărată performanță, pentru că trebuie să ai niște calități să ajungi până în stage-ul 9. E foarte complicat și totuși noi doi am găsit cheia! Va fi sânge în finală, pe străzile din Buenos Aires!”, s-a destăinuit Romică Țociu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre