Simona Ionescu / Redactor Șef

3 reguli pentru aplicarea fondului de ten de la make-up artistul lui Kylie Jenner

3 reguli pentru aplicarea fondului de ten de la make-up artistul lui Kylie Jenner
Are doar 24 de ani, dar Ariel Tejada și-a făcut deja un nume ca make-up artistul lui Kylie Jenner. Punctul lui forte în machiaj este aspectul impecabil, cremos și luminat al pielii.

Trebuie doar să-l urmăriți în timp ce aplică machiajul pentru a vedea că mâinile lui au fost făcute pentru așa ceva. Dar, dacă costul unui bilet la unul dintre masterclass-urile sale depășește bugetul de care dispuneți, există câteva tutoriale uimitoare disponibile pe YouTube.

Cel mai important pas înainte de aplicarea machiajului este pregătirea tenului. Tipul pensulelor cu care aplicăm baza machiajului reprezintă, de asemenea, un factor important în rezultatul final al machiajului.

Pasul 1: Hidratare și strălucitre

Ariel Tejada pregătește tenul prin aplicarea unei creme hidratante pe care o intinde cu o pensulă moale. Adaugă și al doilea strat de cremă hidratantă, cu un strop de iluminator. Pentru ochi se folosește o cremă specială dedicată acestei zone.

Pasul 2: Adaugă ulei

Pentru omogenizarea substanțelor ce urmează să intre în piele, Ariel recomandă una sau două picături în fondul de ten. Acestea se amestecă pe mână, folosind căldura coroporală.

Pasul 3: NU se aplică mai întâi anticearcănul

„Dacă aplicați prima dată aticearcăn și apoi fond de ten veți îndepărta anticearcănul. Va fi o harababură”, spune celebrul make-up artist.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre