Simona Ionescu / Redactor Șef

Alertă! Criminal în libertate, e căutat peste tot

Alertă! Criminal în libertate, e căutat peste tot
Alertă la Timișoara. Un criminal umblă liber prin oraș. Autoritățile sunt în stare de alertă după ce un bărbat a fost ucis cu sânge rece, în plină stradă.

Un bărbat a fost găsit mort în apropierea unei terase din zona Gării de Nord din Timișoara. Acesta fusese înjunghiat cu un cuțit. Descoperirea a făcut-o un trecător, dimineața în jurul orei 4,10, când l-a văzut pe bărbat căzut la pământ, într-o baltă de sânge, și a alertat autoritățile.

Criminaliștii încearcă acum să afle ce i s-a întâmplat. Polițiștii caută de asemenea să vadă cine este bărbatul, întrucât nu avea acte de identitate asupra lui. Angajații terasei în apropierea căreia a fost găsit bărbatul spun că nu îl cunosc, nu le-a fost client ieri seară.

UPDATE. Polițiștii au reușit să îl identifice pe bărbatul găsit mort în această dimineață în Gara de Nord din Timișoara. Victima este un tânăr în vârstă de 34 de ani, transmite IPJ Timiș, și nu a avut domiciliul în orașul de pe Bega.

Potrivit poliției,  pe înregistrarile unei camere de supraveghere, au fost observate mai multe persoane  în preajma victimei, în proximitatea unei case de pariuri din zona, iar una dintre cele trei persoane a fost deja identificată și urmează să fie audiată.

Sursa foto: Pixavbay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre