Simona Ionescu / Redactor Șef

A dat cu praf de scandal la Survivor România. Faimoșii și Războinicii nu vor să facă pace. TJ Miles are tot mai multe probleme

A dat cu praf de scandal la Survivor România. Faimoșii și Războinicii nu vor să facă pace. TJ Miles are tot mai multe probleme
Tensiunile dintre Faimoși și Războinici nu se mai opresc. S-a ajuns chiar la discuții atât de aprinse, încât TJ Miles și Blaze au fost la un pas să se bată în timpul jocului.

TJ Miles și Blaze sunt ca șoarecele și pisica. Au mers mult prea departe și a fost nevoie de intervenția colegilor.

A dat cu praf de scandal la Survivor România. Faimoșii și Războinicii nu vor să facă pace. TJ Miles are tot mai multe probleme

TJ Miles face ce face și reușește mereu să iasă în evidență. De data asta, el a intrat în polemici cu Blaze de la echipa Războinicilor și a fost doar o chestiune de noroc ca cei doi să nu ajungă la bătaie. Totul a început când a venit rândul probei de recompensă. După ce concurenții au parcurs tot traseul, au ajuns în locul unde urmau să facă aruncările cu mingea. Aici s-a declanșat Jihadul. După ce TJ a încercat să-i pună bețe în roate atunci când urma să arunce mingea la coșul de baschet, Blaze s-a enervat.

„De ce să faci așa cu mâinile? De ce? Nu e bine! De ce face așa? Nu e normal așa. Joacă frumos!”, i-a strigat Blaze. Imediat, colegii au sărit să-l ajute: „Blaze, vino înapoi! Vino înapoi, gata! Asta e! Lasă-l!”. Nici TJ Miles nu s-a potolit și a continuat cu comentariile: „Dumnezeule, frate, cel care înjură îmi spune să joc corect?”.

Discuții dure și între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu

Un alt conflict destul de dur a fost între Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, cu puțin timp înainte ca ea să fie eliminată. Andreea a acuzat-o atunci că stă în apă prea mult cu TJ Miles, în condițiile în care are iubit acasă. ”Din moment ce eu, femeie, da, fată, am acasă bărbat sau soț, nu mi-aș permite să stau în viața mea cu un băiat în apă atâta timp. (…)

Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore. Păi, pe mine dacă m-ar fi văzut bărbatul meu, că eu am bărbat, nu mai am iubit… Și chiar dacă aveam iubit, cred că venea aici și mă lua de pe insula asta, mă culegea și zburam”, a spus Andreea Tonciu.

Răspunsul Laurei a fost extrem de dur și tăios: ”Tu nu știi nimic despre iubirea mea, nu știi nimic despre iubirea mea de acasă. (…) Ce încredere ai tu în iubitul tău, în soțul tău și ce încredere are el în tine e fix problema ta. Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât timp vreau eu, fără să însemne ceva. Eu asta sunt”.

Sursă foto: news tvs 24

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre