Simona Ionescu / Redactor Șef

A dispărut cel mai lung iepure din lume. Poliția îl caută, proprietara e disperată. FOTO

A dispărut cel mai lung iepure din lume. Poliția îl caută, proprietara e disperată. FOTO
Darius, cel mai lung iepure din lume, a dispărut din curtea în care locuia. Proprietara sa este disperată și a apelat la forțele de ordine.

Darius este cel mai lung iepure din lume și are 11 ani. „Micuțul” a intrat din 2010 în Cartea Recordurilor, cu o lungime de peste 1 metru. Proprietara sa este Annette Edwards, în vârstă de 68 de ani, fost model Playboy. Aceasta locuia alături de Darius în Worcestershire, Marea Britanie. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Annette a observat cu stupoare că iepurele dispăruse din curte. Astfel, a alertat imediat poliția care a venit la fața locului. „Facem apel la informații după furtul unui iepure premiat din casa sa din Stoulton, Worcestershire. Se crede că iepurele gigant a fost furat din incinta sa din grădina proprietarilor săi, sâmbătă noapte, 10 aprilie – 11 aprilie”, scria în comunicatul oficial al poliției. 

A dispărut cel mai lung iepure din lume. Stăpâna oferă recompensă 

A dispărut cel mai lung iepure din lume

Darius, care se afla în cartea recordurilor din 2010, era crescut de stăpâna sa de 11 ani. Aceasta a făcut anunțul trist al dispariției pe Twitter. Aceasta a transmis că pentru ea este o zi foarte tristă, ceea ce este și normal, căci iepurele făcea parte din familie. De asemenea, fostul model Playboy a mai mărturisit că Darius este prea bătrân pentru a se reproduce și face apel la cei care l-au luat să i-l aducă înapoi. 

Femeia a anunțat și că oferă o recompensă de 1000 de lire sterline celor ce îl aduc înapoi pe iepurele gigant. „O zi foarte tristă. Darius a fost furat de acasă. Poliția face tot posibilul să afle cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este prea bătrân pentru a se reproduce acum. Așadar, vă rog să-l aduceți înapoi „a scris Edwards pe Twitter. 

Doamna Edwards a spus că Darius a revendicat titlul de la mama sa Alice. Astfel, el a fost al patrulea iepure premiat al femeii. Poliția face cercetări în ceea ce privește cazul și a pus la dispoziție un număr de telefon unde pot suna cei care au orice fel de informații. 

Foto: Facebook

Vedetele își mai pot controla imaginea în online? Argumente pro și contra

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre