Simona Ionescu / Redactor Șef

A fost dejucat planul fraților Tate. Slugile lui Andrew și Tristan aveau ordine precise

A fost dejucat planul fraților Tate. Slugile lui Andrew și Tristan aveau ordine precise
Frații Tate sunt disperați să iasă din spatele gratiilor și recurg la orice metodă pentru a vedea cât mai repede lumina zilei.

Au apărut stenograme uimitoare din dosarul fraților Tate. Iată la ce s-au gândit Andrew și Tate.

Nu s-au gândit niciodată că vor trece printr-o situație atât de grea, iar frații Tate sunt dispuși să facă orice pentru a scăpa de chinul închisorii. Potrivit stenogramelor din dosarul celor doi, Andrew și Tate le-au spus slugilor să forțeze fetele care au depus mărturie să-și retragă cât mai repede plângerile. Acestea urmau să fie convinse prin amenințări că vor ajunge să le plătească daune de milioane de euro fraților Tate. Iar în cererea de retragere să recunoască că au greșit.

„Am mințit, îmi pare rău”

„Andrew Tate: Este ultimul meu apel, sper să nu meargă prost. Sună-l pe L. cât mai repede posibil, te rog. (…)  Dacă acest apel nu funcționează trebuie să îi spui lui L. să obțină predare necondiționată de la E. și G.

T.A:. Da.

Andrew Tate: Nu poate fi doar „îmi retrag…”, trebuie să fie „Am mințit, îmi pare rău.(…) Băieții nu au ce căuta în închisoare”, sunt câteva din ordinele date de frații Tate.

Frații Tate au vrut să le dea bani politicienilor

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Andrew și Tate au vrut să-i atragă de partea lor pe George Simion și Diana Șoșoacă, iar dacă acest lucru ar fi avut loc, aceștia primeau și o recompensă substanțială.

Andrew Tate ar fi dictat ce ar trebui scris în cererea de retragere a plângerii, potrivit stenogramelor Realitatea Plus. Conversațiile au fost purtate din Arestul central din Capitală.

„Andrew Tate: Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult.

T.A: da.

Andrew Tate: De asemenea Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.

„De asemenea, Șoșoacă, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva Covid, îmi amintești acum de ea”

T.A: A! Da, da, da, știu.

Tate: Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?

Andrew Tate: Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt.

T.A: De asemenea, Șoșoacă, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva Covid, îmi amintești acum de ea.

Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul”, se mai arată în stenograme. Din păcate, planul lor nu a mers și vor rămâne în celula întunecată și rece.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre