Simona Ionescu / Redactor Șef

A intrat dihonia la „Bravo, ai stil”. Anda Adam și Nicoleta Dragne au renunțat la eleganță în limbaj

A intrat dihonia la „Bravo, ai stil”. Anda Adam și Nicoleta Dragne au renunțat la eleganță în limbaj
Discuții interminabile la emisiunea „Bravo, ai stil”. Concurentele sunt atât de dornice să fie la înălțime, că uită de bunele maniere.

O nouă ceartă în familia „Bravo, ai stil”. Concurentele pentru titlul de cea mai stilată femeie aruncă cu noroi unele în celelalte.

A intrat dihonia la „Bravo, ai stil”. Ce și-au spus Anda Adam și Nicoleta Dragne e strigător la Cer

Frumoasa cântăreață Anda Adam și fosta ispită de la Insula iubirii, Nicoleta Dragne nu se mai suportă. Fetele au început un nou scandal pe platoul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde sunt concurente pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. De data asta, cearta a degenerat într-un adevărat scandal. Anda Adam i-a dat replica tăioasă Nicoletei Dragne, care a afirmat că vedeta nu a fost mulțumită de ultima jurizare a lui Maurice Munteanu.

„M-ai jignit subtil așa spunând că sunt proastă”

„Nu a spus nimeni că ai IQ-ul scăzut, asta ai spus tu. Dacă tu asta crezi despre tine, este nasol, ce să zic”, a declarat Nicoleta Dragne, conform wowbiz.ro. „Dacă tu ai spus că ești mai deșteaptă decât mine, e ca și cum… scuză-mă, dar m-ai jignit subtil așa spunând că sunt proastă. Este gen ca și cum m-a făcut proastă, dar e ok”, a afirmat și Anda Adam.

„Mi se pare că ai cele mai proaste ținute din platou”

Dar fetele au mers și mai departe cu jignirile. Nicoleta a acuzat-o pe Anda că nu are curajul să spună ce gândește și vorbește pe la spate în culise. La rândul ei, Anda i-a replicat rivalei sale că se clasează printre cele mai slabe concurente din sezon. „Tu ai o problemă cu mine personal? Dacă vrei să vorbim deschis cu toate camerele putem să o facem.

Scopul tău în emisiunea asta e să vii și să faci niste ținute bune pentru că în afară de o ținută a ta, nu mi-a plăcut niciuna. Mi se pare că ai cele mai proaste ținute din platou. Sunt asumată și directă. Eu nu am venit în emisiune să fac mahala, dacă tu ai venit, este strict părerea ta. Nu vreau să fii tu cea care își permite să mă critice pentru că nu este cazul”, a spus aceasta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre