Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit actorul din ce mai vizionată comedie romantică

A murit actorul din ce mai vizionată comedie romantică
E doliu în lumea filmului, un mare actor a continuat, seria deceselor din rândul vedetelor. Abia acum decesul a fost confirmat, deși a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână.

A murit actorul care apărea în cea mai profitabilă comedie romantică din toate timpurile, „My Big Fat Greek Wedding”. Michael Constantine, e cunoscut pentru rolul lui Gus, tatăl protagonistei filmului menționat, a murit din cauze naturale, la vârsta de 94 de ani. Reprezentantul lui a confirmat pentru Variety că actorul a decedat pe 31 august.

A murit actorul din ce mai vizionată și profitabilă comedie romantică

Michael Constantine a jucat rolul Gus, tatăl protagonistei din „My Big Fat Greek Wedding”, comedia romantică ce a înregistrat cele mai mari încasări din toate timpurile. Conform cifrelor oficiale, comedia a avut numai în America, încasări de 241 de milioane de dolari. La nivel global, lungmetrajul a generat încasări de peste 368 milioane de dolari. Filmul a fost nominalizat şi la premiile Sindicatului actorilor americani pentru interpretarea întregii distribuţii.

Când povestea grecilor a fost transpusă într-un serial de televiziune, Michael Constantine şi-a reluat rolul Gus. Postul CBS lansat în 2003, „My Big Fat Greek Life”, şi în continuarea lungmetrajului, „My Big Fat Greek Wedding 2” (2016).

Gus Efstratiou a fost actor de teatru

Înainte să devină celebru jucând în acel lungmetraj, Michael Constantine, pe numele său din acte Gus Efstratiou, a jucat teatru. El a apărut inclusiv pe Broadway. A făcut apoi carieră în producţii de televiziune, precum „Room 222” (ABC, 1969 – 1974), care i-a adus două nominalizări la premiile Emmy, în 1970 şi 1971, câştigând prima dată.

A mai jucat în filme precum „Voyage of the Damned” (1976), alături de Faye Dunaway, Oskar Werner şi Lee Grant, „Summer of My German Soldier” (1978) şi în „Roots: The Next Generations” (1979), dar şi în serialul „Law & Order” sau comedia romantică „In the Mood” (1987), în lungmetrajele „The Juror” (1996), cu Demi Moore şi Alec Baldwin, şi „Stephen King’s Thinner” (1996).
„My Big Fat Greek Wedding 2” a fost ultimul lui film.

Sursa dfoto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre