Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit celebrul actor pe care l-ați văzut de curând la tv într-o parodie politică savuroasă

A murit celebrul actor pe care l-ați văzut de curând la tv într-o parodie politică savuroasă
Este vorba despre îndrăgitul actor și om de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și ca „El Risitas”. Acesta, ajuns faimos la nivel internaţional după ce a stârnit milioane de zâmbete cu râsul său unic, a murit la vârsta de 65 de ani în spitalul Virgen del Rocío din Sevilla. 

Este doliu în televiziune, a murit celebrul actor pe care l-ați văzut de curând la tv într-o parodie politică savuroasă. După o recidivă bruscă a bolii sale, El Risitas a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío, conform informațiilor transmise de abc.es, citat de Capital.ro. Totuși, la scurt timp după transfer, îndrăgitul om de televiziune a încetat din viaţă.

A murit celebrul actor pe care l-ați văzut de curând la tv într-o parodie politică savuroasă

La finalul articolului poate fi vizualizat parodia după videoclipul original cu râsul isteric și molipsitor al lui El Risitas. Clipul este din anul 2007, iar Juan Joya Borja povestea ce a pățit în prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

Râsul său unic al lui El Risitas a făcut înconjurul lumii

Juan Joya Borja a ajuns cunoscut în anii 2000 cu apariţiile sale la programele spaniole „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de regretatul El Peíto. Renumitul său râs, glumele, personalitatea caldă şi celebrul său slogan „cuñaooo” i-au adus porecla El Risitas. Totuși, râsul său unic a făcut înconjurul lumii în urma unui videoclip ce a devenit viral pe platforma Reddit în anul 2014.

Din acel moment, râsul și poveștile sale au fost suprapuse cu diferite texte amuzante pentru a crea efecte comice. La rândul lor, aceste clipuri au devenit și ele virale, înregistrând milioane de vizualizări. Amintim că platforma de livestream Twitch i-a imortalizat râsul într-un emote cunoscut drept „KEKW”.

Sursa foto: Instagram

Trecutul secret al lui Adolf Hitler. A visat să devină artist

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre