Infamul lider nazist Adolf Hitler (care a provocat moartea a milioane de oameni și debutul celui de-al doilea război mondial) a avut un trecut oribil pe care voia să-l uite. El era cunoscut lumii ca un om puternic și controlant, dar nu era la fel de dominator când era mai mic. Care este trecutul secret al lui Hitler.
Trecutul secret al lui Adolf Hitler. A trăit în adăposturi pentru oamenii străzii
Deși este dificil să-și imagineze că Hitler era incapabil să realizeze orice dorea, atunci când Hitler era mai tânăr (și gândul de a eradica evreii de pe planetă era departe de mintea lui), el visa să devină artist. S-a luptat cu tatăl său, care a dezaprobat eforturile sale artistice. Când tatăl său a murit, a putut susține examenul de admitere la Academia de Arte din Viena. Din păcate, abilitățile de artă ale dictatorului nu au îndeplinit standardele Academiei, iar în 1907 a fost respins.
Nefiind genul de om care să renunțe, tânărul Adolf s-a mutat la Viena în 1908 cu speranța de a susține admiterea în Academie mai târziu. A trăit inițial cu moștenirea pe care i-a lăsat-o tatăl său, dar, după un an de încercări de a-și vinde tablourile, a rămas fără bani și a început să locuiască în adăposturi pentru oamenii străzii.
Hitler și-a amintit această perioadă de lipsă de adăpost ca fiind cel mai „dur și mai trist” moment al vieții sale. Se credea că Hitler a încercat să-și ascundă eșecul atunci când a ajuns la putere prin distrugerea pretinsă a dovezilor primelor sale vieți. Cu toate acestea, există dosare ale poliției care arată cum a trăit odată puternicul dictator în Haus Meldemannstrasse, o pensiune pentru bărbați fără adăpost din nordul Vienei, din 1910 până în 1913.
Este ironic faptul că acest capitol al vieții sale (pe care ar fi preferat să-l uite) a fost petrecut în cea mai mare parte interacționând cu evreii, care formau majoritatea oamenilor care locuiau în casă. Chiar și adăpostul fără adăpost în care a trăit ani de zile a fost finanțat de binefăcătorii evrei bogați. Având în vedere toate lucrurile, se părea că ura sa față de rasa evreiască este mult mai complicată decât se credea inițial. Iar crimele și atrocitățile lui, de neînțeles.
Foto: Facebook
Misterul florii „Sângele lui Isus pe cruce”. Înflorește doar în timpul Săptămânii Sfinte?
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook