Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit o actriță celebră de la Hollywood. Avea doar 61 de ani

A murit o actriță celebră de la Hollywood. Avea doar 61 de ani
A murit actrița americană Mary Mara, cunoscută mai ales pentru rolurile din serialele „ER” și „Law&Order”. Avea doar 61 de ani.

Mary Mara s-a înecat în timp ce înota în râul St. Lawrence, din New York, iar din primele cercetări se pare că ea nu a reușit să facă față curenților puternici ai apei. Trupul neînsuflețit al actriței a fost descoperit în râul St. Lawrence, în orașul Cape Vincent, New York, dimineața, în jurul orei 8, după ce poliția a răspuns la apelul apropiaţiilor ei. Actrița era în vizită la casa de vară a verișoarei ei, iar râul curgea în apropiere.

Regrete eterne

Managerul lui Mary Mara, Craig Dorfman, i-a confirmat decesul, declarând: „A fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Îmi aduc și acum aminte când am văzut-o jucând pe Brodway, în ‘Mad Forest’, în 1922. Era electrică, amuzantă și autentică. Toată lumea o iubea. Îi vom simți lipsa”.

Se așteaptă datele autopsiei pentru a se confirma înecul

Primele date ale anchetei în cazul morții lui Mary Mara arată că, cel mai probail, actrița s-a înecat; nu sunt urme suspecte, de violență, pe trupul ei. Autopsia urmează să fie făcută, iar cauza morții va fi mai clară după terminarea acesteia. „Când ofiţerii, împreună cu pompierii și ambulanța Cape Vincent, au ajuns la fața locului, au descoperit o femeie decedată în râul St. Lawrence. Victima a fost identificată ca fiind Mary T, în vârstă de 61 de ani. Ancheta preliminară sugerează că victima s-a înecat în timp ce înota. Corpul victimei nu prezenta alte semne care să indice vreo altercaţie”, a transmis poliția într-un comunicat.

Mary Mara s-a născut în 1960, în Syracuse, New York, SUA. În cariera ei de actriță a jucat în roluri de televiziune și de film. Era cunoscută mai ales pentru rolul ei principal ca inspectorul Bryn Carson din Nash Bridges și pentru aparițiile în dramele de primă audiență „ER”, „Law & Order”, „Dexter”, „The Practice”, „Ray Donovan”, „Star Treck: Enterprise”, „Spitalul de urgență”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre