Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit Van Damme. Se lupta cu o boală cruntă. Toată echipa lui îl plânge

A murit Van Damme. Se lupta cu o boală cruntă. Toată echipa lui îl plânge
Comunitatea internațională este în stare de șoc, după ce s-a aflat despre moartea neașteptată a vedetei  în vârstă de 28 de ani.

Fotbalul belgian  este în doliul după ce portarul unei echipe din prima ligă a murit la doar 28 de ani. Este vorba de Miguel Van Damme, portarul echipei Cercle Bruges din prima divizie belgiană. Tânărul  suferea de leucemie.

Portarul Miguel Van Damme era legitimat la Cercle Bruges încă din anul 2013. La trei ani după ec a început să joace aici, el a fost diagnosticat cu leucemie. Sportivul nu s-a dat bătut, a luptat cu boala și a crezut că va fi bine. La la începutul lui 2019, goalkeeperul a anunțat, fericit, că a învins boala.

Doar că lucrurile nu stăteau chiar așa. La numai câteva luni după acel anunț, el a trebuit să fie suspus unui transplant de măduvă, din cauza revenirii bolii. Apoi, în anul următor, în 2020, leucemia a recidivat încă o dată. Au urmat  zile cumplite. Singura bucurie a fost nașterea fetiței sale și viața de familie. Portarul Miguel Van Damme era căsătorit cu Kyana Dobbelaere, iar anul trecut deveniseră, pentru prima dată, părinți.

Mesajul emoționant al soției rămasă văduvă

În această dimineaţă, Kyana Dobbelaere făcut cel mai trist anunţ. Ea a spus că soțul ei a părăsit această lume. „Dragul nostru, tata a plecat aseară pentru ultimul său joc, unul pe care nu l-a mai putut câștiga. Ne-ai părăsit încet, dar tot ai făcut-o în felul tău… foarte puternic. Ai luptat ca un leu. Suntem atât de recunoscători pentru cine ai fost. Un exemplu pentru mulți.

M-ai făcut să înțeleg că nu trebuie să renunțăm niciodată, chiar dacă era doar o mică speranță. De fiecare dată, te-ai luptat să te întorci. Odihnește-te acum, iubirea mea, meriţi atât de mult, acum ești eliberat de orice durere. Noi te iubim foarte mult. O îmbrățișare mare din partea celor două fete ale tale. Ne vom revedea”, a scris Kyana pe Instagram, citată de 7sur7.

Sursa foto: Twitter

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre