Simona Ionescu / Redactor Șef

A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears. Mireasa și-a înnebunit soțul cu lenjeria intimă purtată. Așa ceva nu s-a mai văzut

A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears. Mireasa și-a înnebunit soțul cu lenjeria intimă purtată. Așa ceva nu s-a mai văzut
Nunta lui Britney Spears cu iubitul său a fost desprinsă din povești. După o perioadă grea, vedeta și-a văzut visul cu ochii.

Britney Spears este mai fericită ca niciodată de când a devenit soția modelului Sam Asghari.

A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears. Mireasa și-a înnebunit soțul cu lenjeria intimă purtată. Așa ceva nu s-a mai văzut

Britney Spears nu ține cont de prejudecăți, iar asta s-a văzut încă odată la nunta ei. Vedeta a ales o rochie care i-a scos în evidență trupul bine lucrat, dar a ținut să mărturisească și ce a purtat… vestimentație. E vorba de „prima pereche de chiloți tanga cu diamante” care, sigur, l-a înnebunit pe actualul soț. Dar asta nu e tot.

Pentru că a vrut o nuntă ca în povești, ea a fost adusă la petrecere de o caleașcă care amintește de cea a a a Cenușăresei, iar calul alb care a fost înhămat a avut copitele aurii. De altfel, pe masa mirilor s-a aflat chiar pantoful Cenușăresei, o adevărată operă de artă din cristal.

„Echipa care ne-a transformat casa într-un adevărat castel de vis a fost fantastică”

Pentru că și-a dorit liniște absolută, Britney nu și-a invitat nici un membru al familiei, în schimb, au fost alături de ea cele mai mari vedete ale lumii, printre care Paris Hilton, Madonna, Donatella Versace, Selena Gomez și Drew Barrymore.  „Am fost foarte emoționată toată dimineața, dar la ora 2:00 PM mi-am dat seama… ne căsătoritm!

Am avut un atac de panic și după mi am revenit. Wow! La naiba! Am făcut-o și pe asta! Ne-am căsătorit. Doamne! A fost cea mai spectaculoasă zi. Echipa care ne-a transformat casa într-un adevărat castel de vis a fost fantastică. Ceremonia a fost un vis frumos, iar petrecerea a fost și mai și.

Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră, iar eu sunt încă în stare de șoc. Drew Barrymore, femeia de care îmi place și Selena Gomez, care e mult mai frumoasă în persoană, dacă așa ceva e posibil. Amândouă au venit. Am rămas fără cuvinte. Am sărutat-o din nou pe Madonna și apoi am dansat toată noaptea cu Paris Hilton”, a declarat Britney, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre