Simona Ionescu / Redactor Șef

A sărit cămașa de pe ea de nervi. Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială e supărată pe organizatori

A sărit cămașa de pe ea de nervi. Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială e supărată pe organizatori
Când Ivana Knoll apare, orice bărbat încetează să respire, fascinat de frumusețea femeii. Doar că nu e atât de ușor pentru cineva să-i fie pe plac.

A fost supranumită de jurnaliștii de la The Sun drept cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială, dar nu oricine îi intră în grații.

Ea e cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială, supărată pe organizatori. Ce a deranjat-o atât de tare

A atras toate privirile la edițiile din 2014 și 2018 a Cupei Mondiale și și-a făcut apariția și în 2022, la Qatar. Dar acum, Ivana Knoll a fost extrem de deranjată de ceea ce au făcut organizatorii și nu s-a sfiit să-i critice.

Aceasta a afirmat că organizarea este doar un ”dezastru” și un ”circ”. Mai mult, s-a supărat foarte rău pentru că prietenii săi nu au primit nici acum Hayya, legitimația necesară pentru a intra la meciuri.

„E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ”

”E un dezastru. Îmi pare rău pentru cei care nu pot merge la Cupa Mondială din cauza celei mai proaste organizări din istorie. Prietenii mei nici acum n-au primit cardul Hayya, deși au trecut 20 de zile și au bilete pentru toate meciurile.

Evident, eu sunt aici, sunt norocoasă că pot încuraja naționala Croației. E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ”, a spus Ivana Knoll, pe Instagram, citată de The Sun.

Fotbaliștii îi lasă mesaje de apreciere pe bandă rulantă pe conturile de socializare

Ivana, un fotomodel de succes, este o figură extrem de cunoscută în Croația ca urmare a aparițiilor sale destul de… colorate la meciurile de fotbal ale echipei naționale.

Tânăra își ține mereu fanii pe jar, iar când postează tot felul de fotografii sau video-uri cu dansuri lascive pe contul de socializare, toată lumea e în delir. În plus, fotbaliștii o urmăresc cu sufletul la gură și îi lasă mereu mesaje de apreciere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre