Simona Ionescu / Redactor Șef

Accident de muncă în platoul de filmare? Gina Pistol are dureri mari

Accident de muncă în platoul de filmare? Gina Pistol are dureri mari
Gina Pistol trece prin clipe deloc plăcute, azi. Are dureri foarte mari, după ce, din neatenție, graviduța s-a dezechilibrat la filmări.

Gina Pistol a căzut, ieri, în timpul filmărilor emisiunii Chefi la cuțite. S-a dezechilibrat și gata. Șocul a fost atât de mare încât, Gina nu a putut face absolut nimic în momentul acela. Din neatenție, Gina a căzut fără să mai poată avea nicio reacție. După impact vedeta a mărturisit că este șocată, dar fericită că nu a căzut pe spate sau pe burtică.

Din fericire, s-a ales doar cu genunchiul spart și cu niște vânătăi imense. Sarcina nu a fost afectată în timpul căzăturii. Dar „semele de bună purtare” sunt mari și evidente. Vedeta s-a ales cu niște echimoze de toată frumusețea.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul” , s-a plâns vedeta pe Instagram.

„Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani. Am căzut! Bine că nu m-am lovit în fund sau la burtă, dar mă doare și genunchiul și șoldul de mor…”, a mărturisit vedeta.

Gina Pistol va avea o fetiță cu Smiley

Smiley și Gina formează un cuplu de mai mulți ani, și au fost extrem de discreți în această privință, în toți anii. Anul acesta, prezentatoarea a rămas însărcinată. Acesta a fost momentul în care cei doi au lăsat deoaparte rivalitățile joburilor ( cei doi lucrează la televiziuni concurente, acesta fiind motivul pentru care, în trecut, evitau să se afișeze împreună la evenimente mondene) și și-au asumat public relația.

Amândoi sunt extrem de fericiți de faptul că vor deveni părinți și abia așteaptă ca micuța „Gărgăriță”, după cum o alintă deja Gina pe fetița lor, să vină acasă de la maternitate. Mai au de așteptat numai câteva luni, fosta vedetă Playboy aflându-se în al doilea trimestru de sarcină.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. În Casa lui Smiley se invocă spiritul Crăciunului. De ce credeți?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre