Simona Ionescu / Redactor Șef

Accident teribil la „Insula iubirii”! Un concurent a căzut în gol de la un balcon aflat la mare înălțime. Incidentul a fost surpins de camerele de filmat

Accident teribil la „Insula iubirii”! Un concurent a căzut în gol de la un balcon aflat la mare înălțime. Incidentul a fost surpins de camerele de filmat
Experiență dureroasă la propriu pentru Ray, concurentul de la show-ul „Insula Iubirii”. Toții colegii au privit înmărmuți cum tânărul s-a făcut una cu pământul!

Reality show-ul „Insula iubirii” a ajuns la al șaselea sezon dar este pentru prima dată când se întâmplă o asemenea scenă. O glumă între participanți era să se transforme într-o adevărată tragedie.

Rey a căzut de la balcon! Da, ați citit bine! Iar totul s-a petrecut sub privirile celorlalți participanți la show. Eda, actuala parteneră a tânărului, a privit şocată întreaga scenă.

„A căzut pe gresia de jos și a rămas așa… ca o stea de mare”

Totul a început cu o glumă din partea ispitelor. Fetele l-au udat pe Rareş, în timp ce acesta dormea liniştit pe un şezlong, iar de aici a pornit un joc amuzant. Rey a „sărit” în ajutorul colegului său şi a vrut să le sperie pe fete, însă gestul său l-a costat: a căzut de la balcon sub privirile celorlați participanți la show.

„Rareș le-a alergat pe fete dintr-o vilă în cealaltă până au ajuns în camera liberă. El a vrut să urce pe balcon și să le sperie. Și-a dat seama că este foarte instabilă structura aceea, dar Rey, Hulk, s-a gândit că el poate să urce și într-adevăr s-a urcat pe masă, pe scaun, doar că acel balcon avea anumiți paleți, care sunt dintr-un lemn fragil. S-a prins de ei, iar în momentul în care s-a ridicat cu totul s-au rupt acei paleți. A căzut pe gresia de jos și a rămas așa… ca o stea de mare”, a povestit Eda.

Cum s-a petrecut întreaga scenă

Rey s-a prăbușit sub privirile celorlaţi și pentru câteva secunde a rămas la pământ. Din fericire, bărbatul nu a păţit nimic grav, însă lovitura a fost destul de dureroasă.

„Eu am văzut toată căzătura asta în slow motion, adică l-am văzut sus, s-au rupt, și căzătura, dar, pas cu pas am văzut tot și am înlemnit. Bine, acum că el este bine și s-a ridicat și am râs toți, dar dacă s-ar fi întâmplat ceva ar fi fost tragic”, a mai spus Eda.

https://www.youtube.com/watch?v=hgpXgS1Md68

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre