Simona Ionescu / Redactor Șef

Aceasta este singura regulă pe care Maia Morgenstern o încalcă în fiecare zi. „Îmi jur că o să fac ceva și nu mă lasă inima și nu pot…

Aceasta este singura regulă pe care Maia Morgenstern o încalcă în fiecare zi. „Îmi jur că o să fac ceva și nu mă lasă inima și nu pot…
Una dintre cele mai mari actrițe ale lumii, Maia Morgenstern e supărată și le-a spus oful său fanilor. Cine îi pune bețe în roate?

Recent, Maia Morgenstern a povestit pe rețelele de socializare câteva dintre momentele grele trăite în perioada comunismului.

Aceasta este singura regulă pe care Maia Morgenstern o încalcă în fiecare zi. „Îmi jur că o să fac ceva și nu mă lasă inima și nu pot…

Viața marii actrițe Maia Morgenstern nu a fost una lipsită de griji și probleme. Vedeta a spus câteva lucruri care au durut-o pe rețelele de socializare, iar fanii au fost impresionați. Ea și-a amintit de frigul pe care l-a îndurat și cum fiul său se îmbolnăvea mereu.

„N-am povestit cum usca mama scutecele nepoțelului pe frânghia din bucătărie”

«Scuze, iar nu pot vedea notificările! Nu pot răspunde, pe cale de consecință! Știți, alea cu clopoțelu’.. Da’ cu i-oi fi supărat, frate?! Cu ce? Că nu m-am apucat sa povestesc deloc cât de frig mi-a fost în apartament, în tinerețe! Că n-am zis nimic despre sechelele lăsate de bolile îndurare de copilul meu: pneumonie după pneumonie, din cauza frigului din casă.

N-am povestit cum usca mama scutecele nepoțelului pe frânghia din bucătărie, că lăsăm aragazul să meargă, să ne mai încălzim. Da’ l păzeam: avea flacăra mică, mititică. Și se putea stinge in orice moment- era periculos. Și rău mirositor: gaze. Nu, nu găteam în timpul zilei, n-aveai cum…nici în două ore nu fierbea…fiertura. Nu, de gătit, găteai noaptea. Ce găseai. În fine. N-am scos o vorbuliță pe tema asta! Nimicutza.

„Asta-i situația: pe austeritate, așa. Și cu asta sunt obișnuită”

Și, la urma urmei, poate-or fi fost alții care n-au trăit aceste experiențe. Mai știi?!?!? Poate or fi avut alte surse, resurse, condiții, conexiuni, situații… sau situați?!? Bine situați?!? Poate, n-am de unde să știu. Nici ei n-au cum să știe ce-am trecut/ trăit io. Asta este. Da’ n-am zis nimic. Și-acum să nu văz eu notificările?!? Ei, nu le văz. Asta-i situația: pe austeritate, așa. Și cu asta sunt obișnuită.» a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

„Îmi promit tot felul de chestii, dar sunt slabă de înger, ăsta e adevărul”

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maia i-a smuls zâmbetul prezentatoarei când a povestit despre singura regulă pe care o încalcă mereu. Actrița susține că mănâncă seara în fața televizorului și nu se poate schimba. „Mă doare atunci când îmi jur că o să fac ceva și nu mă lasă inima și nu pot.

Mănânc seara, deși îmi jur că nu o să mănânc seara. E cam trivial ceea ce spun eu acum, dar este adevărat. Tata nu îmi dădea voie să mănânc în fața televizorului, când în sfârșit am avut televizor, după vârsta de 20 de ani. Pentru nimic în lume nu îngăduia să se mănânce în fața televizorului.

Masa e masă și televizorul e televizor. E regula pe care o încalc. Mănânc în fața televizorului, mănânc seara. Îmi promit tot felul de chestii, dar sunt slabă de înger, ăsta e adevărul și nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac, dar inima se topește”, a mărturisit Maia Morgenstern.

Sursă foto: monden

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre