Simona Ionescu / Redactor Șef

Aceste lucruri nu trebuie să vă lipsească din bagaj când plecați în vacanță la mare

Aceste lucruri nu trebuie să vă lipsească din bagaj când plecați în vacanță la mare
Numărați zilele până când ajungeți pe malul mării? Cu gândul la distracție, nu trebuie să uitați lucrurile absolut necesare.

Sunteți pe ultima sută de metri cu plecarea în concediu la mare și mai rămâne de făcut bagajul. Iată ce trebuie să aveți neapărat la voi.

Aceste lucruri nu trebuie să vă lipsească din bagaj când plecați în vacanță la mare

Faceți parte dintre persoanele care sunt pe ultima sută de metri cu plecarea la mare? Aveți grijă ce puneți în bagaje pentru a preîntâmpina problemele care s-ar putea ivi mai târziu. Primul lucru la care trebuie să fiți atenți sunt hainele pentru dormit, lenjeria intimă, periuța de dinți, pasta și deodorantele. Ar fi bine să vă luați și câteva prosoape, pentru că nu se știe niciodată ce veți găsi în camera de hotel.

Atenție sporită la accesoriile pentru plajă

Pentru a arăta fantastic pe plajă, trebuie să nu vă lipsească accesoriile. Așadar, puneți în bagaj în afară de costumele de baie, ochelarii de soare, dar și pălărie sau șapcă.

Specialiștii vă recomandă să folosiți ochelari de soare cu lentile mari, pentru a avea ochii cât mai protejați.

Haine deschise la culoare și cât mai lejere

Cât privește hainele, e bine să le alegeți pe cele mai lejere și, bineînțeles, deschise la culoare. Pentru domni luați mai multe tricouri, pentru că s-ar putea să folosească și două pe zi. Și bineînțeles, două-trei perechi de pantaloni scurți. Aceeași pantaloni scurți și tricouri trebuie să aibă și doamnele, dar și câteva rochițe pentru o seară frumoasă la o terasă.

Chiar dacă e vară și temperaturile au luat-o razna, nu uitați să puneți în bagaj o pereche de pantaloni lungi, o bluză cu mânecă lungă dar și un hanorac și o canadiană de ploaie. Nu știți niciodată când vremea se strică. Cât privește încălțămintea, optați pentru confort. Luați cu voi papuci de plajă, sandale dar și pereche de pantofi sport. Nu uitați de crema de protecție solară dar și punguța cu medicamentele pe care le folosiți frecvent.

Sursă foto: emag

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre