Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a schimbat 5 rochii de mireasă la nuntă

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a schimbat 5 rochii de mireasă la nuntă
A învățat de la cea mai bună și a învățat bine. Așa se poate spune despre Kitty, nepoata prințesei Diana.

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a schimbat 5 rochii de mireasă la nuntă. Ea tocmai s-a căsătorit cu multimilionarul Michael Lewis, care are puțin peste dublul vârstei miresei. Lady Kitty are 30 de ani  și a avut parte, în weekend, de o ceremonie fastuoasă, privată, în cadrul căreia mireasa a purtat cinci rochii diferite. Ceremonia a avut loc sâmbătă la casa barocă din secolul al XVII-lea, Villa Aldobrandini, din Frascati, Roma.

Spencer este fiica fratelui mai mic al regretatei prințese, Charles, Earl Spencer. Ea este, astfel, verișoara primară a pșrinților William și Harry. În timp ce verii ei nu păreau să fie prezenți la eveniment, potrivit Hello!, unii dintre prietenii celebri ai miresei au făcut călătoria în Italia pentru a-i fi alături la nuntă. Printree aceștia, Pixie Lott, Idris Elba și soția lui, Sabrina Dhowre Elba.

Kitty Spencer, a schimbat 5 rochii de mireasă la nuntă

Pentru ziua cea mare, Spencer a purtat cinci rochii personalizate diferite de Dolce & Gabbana, scrie Vanity Fair. A fost o alegere firească pentru proaspăt căsătoriți, ea fiind model și ambasador global pentru brandul de lux italian. Pentru ceremonie, mireasa a îmbrăcat o rochie de inspirație victoriană, cu umeri dramatici, guler cu dantelă și mâneci lungi.

Designerul Domenico Dolce i-a spus lui Tatler că Spencer dorea ca rochia ei principală să fie „destul de tradițională”, dar „atemporală”. În timp ce Stefano Gabbana a adăugat că, deși a fost inspirată de dragostea ei pentru Italia, ea este, de asemenea, „o fată care este foarte atașată de originile sale, de Anglia; la moștenirea ei a marii epoci victoriene. Și, ca toți englezii, are o mare pasiune pentru tot felul de flori.

”În ceea ce privește celelalte patru rochii, Spencer a optat pentru diferite rochii și accesorii de modă decorată cu flori. Și, deși poate fi „foarte atașată de origini”, ea a ales să renunțe la tradiționala Spencer tiara, purtată anterior de mama ei Victoria Lockwood, prințesa Diana și, mai recent, Lady Celia McCorquodale în zilele nunții lor.

Știrea că Lady Kitty Spencer era logodită cu omul de afaceri sud-african în vârstă de 62 de ani a fost anunțată în ianuarie 2020, la șase luni după ce cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună în Hamptons. Noua mireasă a explicat că și-a păstrat relația în mod intenționat foarte intimă.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Andreea Bălan pe urmele lui Jlo: „Vara asta ne îndrăgostim”. Cum l-a băgat pe Tiberiu în ultimul videoclip

Recomandarile noastre