Simona Ionescu / Redactor Șef

Actor de stand-up, atacat pe Calea Victoriei de niște indivizi. Poliția a intervenit în scandal

Actor de stand-up, atacat pe Calea Victoriei de niște indivizi. Poliția a intervenit în scandal
Azi-noapte s-a petrecut un scandal pe Calea Victoriei care s-a lăsat cu intervenția Poliției. Cel care a avut de suferit este un actor în vârstă de 35 de ani.

Polițiștii Secției 1 au fost cei care au sosit la fața locului, puțin după miezul nopții. Fusese spart un geam de la o terasă de pe Calea Victoriei, acolo unde un grup de bărbați se pare că au avut o altercație.

Actor de stand-up, luat de polițiști de pe Calea Victoriei după un scandal

Cel care a fost urcat în mașina poliției și dus la secție pentru declarații este actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele Micutzu.

Unul dintre martori a filmat și a pus imaginile la dispoziția postului România Tv care le-a difuzat imediat. Sunt secvențe de la momentul în care actorul de stand-up merge spre mașina poliției, însoțit de iubită. Este îmbrăcat lejer, în pantaloni largi, până la genunchi, și un tricou.

Pe imagini se aud cum sunt jigniți și huiduiți atât actorul, cât și polițiștii de către cei dintr-un grup adestul de agitat. Micutzu însă are o atitudine normală, se urcă în mașina polițiștilor fără să vocifereze. De fapt, el și cei care-l însoțeau au fost victimele violenței unor tineri aflați sub influența alcoolului.

În cursul nopții, Micutzu, iubita sa și amicul lor  au depus reclamație și dat declarații la sediul Secției 1 despre ce s-a întâmplat pe Calea Victoriei. Au spus că erau pe stradă, lângă o terasă, când s-au trezit că niște tineri dintr-un grup încep să-i adreseze actorului tot felul de injurii. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat cu o sticlă spre Micutzul. Nu l-a lovit fiindcă a avut reflexul să se ferească, dar s-a spart un geam. Scandalagiii au ajuns și ei la Poliție și împotriva lor s-au luat măsurile legale pentru tulburarea liniștii publice.

Cine este Micutzu

Cosmin Nedelcu alias Micutzu, originar din Focșani, este un actor de film și stand-up. S-a făcut cunoscut prin apariții la emisiunile „În puii mei!„, „Băieți de oraș”și iUmor.

În anul 2017 a deschis împreună cu Ionuț Grecu un Stand Up Barber Shop, unde în timp ce clienții sunt bărbieriți, pot viziona show-uri de stand-up comedy.  Realizează singur un Podcast numit „Micutzu’s Podcast”, în unele episoade având și invitați.

Actorul de stand-up comedy Micutzu este o prezență foarte apreciată pe internet, dar si în spectacole live cu public. De asemenea, aparițiile sale în show-uri TV se bucură de audiențe ridicate. Are sute de mii de urmăritori în social media, pe conturile sale de YouTube, Facebook și Instagram.

De curând, Micutzu a semnat un contract și a intrat în echipa de promotori ai platformei de jocuri on-line Vlad Cazino.

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre