Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul a ajuns la spital după ce a căzut de pe scenă în mijlocul unui spectacol

Actorul a ajuns la spital după ce a căzut de pe scenă în mijlocul unui spectacol
Celebrul actor Ian McKellen din „Stăpânul inelelor”, în vârstă de 85 de ani și-a pierdut echilibrul în timpul spectacolului „Player Kings”. Câteva secunde spectatorii nu au înțeles ce se întâmplă.

Actorul Ian McKellen a fost spitalizat pe 17 iunie după ce a căzut de pe scenă în mijlocul unui spectacol la Londra, informează BBC.

Publicul a fost evacuat

Îndrăgitul actor englez, cunoscut pentru interpretarea fantastică a lui Gandalf în trilogia cinematografică de mare succes „Stăpânul inelelor” și pe Magneto în filmele „X-Men”, a căzut în timpul unei reprezentații a spectacolului „Player Kings”, o producție a lui Henry IV, la teatrul Noël Coward din Londra.

Actorul Ian McKellen
Actorul Ian McKellen are 83 de ani și încă joacă teatru

Starul, în vârstă de 85 de ani, se afla într-o scenă de luptă când și-a pierdut echilibrul, relatează BBC, iar publicul a fost ulterior evacuat. McKellen, care interpretează personajul John Falstaff în piesă, ar fi căzut din fața scenei și a strigat și a cerut ajutor, în timp ce membrii echipei s-au grăbit să îl ajute.

„Are o stare de spirit bună”

Actorul McKellen a căzut de pe scenă în timpul unui spectacol

Un purtător de cuvânt al teatrului a declarat ulterior că Sir Ian a fost supus unei tomografii, iar medicii au spus că „își va reveni rapid și complet”. „Ian are o stare de spirit bună”, a spus purtătorul de cuvânt. Se așteaptă ca actorul să se întoarcă pe scenă miercuri pentru o reprezentație matinală a piesei. „Eram în public când a avut loc accidentul.

Sir Ian, care îl interpretează pe John Falstaff, se învârtea în jurul unei scene de bătălie în care erau implicați Prințul de Wales și Henry Percy, când l-am văzut căzând din fața scenei. S-a întâmplat atât de repede, încât la început părea că face parte din spectacol. Dar actorul a strigat și personalul s-a grăbit să îl ajute. Luminile s-au aprins și personalul a evacuat teatrul. Spectacolul a fost anulat”, a mai spun purtătorul de cuvânt.

McKellen a mărturisit că vrea să reia rolul lui Gandalf „dacă voi fi în viață”

Într-un interviu acordat publicației The Times of London, publicat pe 7 iunie, McKellen a declarat că este dispus să reia rolul lui Gandalf, „dacă voi fi în viață”. „Dar nu există niciun scenariu, nu există nicio ofertă, nu există niciun plan”, a adăugat McKellen.

În urmă cu cinci ani, Sir Ian a fost nevoit să anuleze o reprezentație a spectacolului „Regele Lear” la teatrul Duke of York din Londra, după ce s-a rănit la picior în timp ce alerga să prindă un tren. Dar s-a asigurat că publicul se va distra, stând pe scenă și răspunzând la întrebări.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre