Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul care i-a dat viață lui James Bond, apariție rară în California. Pare extrem de fragil. Foto

Actorul care i-a dat viață lui James Bond, apariție rară în California. Pare extrem de fragil. Foto
George Lazenby, starul care i-a dat viață lui James Bond, agentul 007 în „On Her Majesty's Secret Service” în 1969 a fost surprins recent într-o ieșire rară în Santa Monica, California. Starul se ajuta de un cărucior și părea fragil și vulnerabil.

George Lazenby pare de nerecunoscut la mulți ani după ce l-a interpretat pe James Bond. Actorul în vârstă de 84 de ani, care și-a anunțat recent retragerea de la Hollywood, părea fragil. El a fost văzut plimbându-se în California și ajutându-se de un cărucior.

Ce ținută a purtat starul

Starul australian a purtat un tricou polo descheiat și pantaloni gri pentru ieșirea de la începutul acestei săptămâni. Șapca sa de baseball marca 2024 l-a protejat de lumina puternică a soarelui american, după ce a recunoscut că îmbătrânirea l-a „afectat”.

În decembrie anul trecut, s-a anunțat că George a suferit o „căzătură accidentală” la domiciliu în luna precedentă, care a dus la un traumatism cranian grav. Ulterior, s-a spus că „s-a reabilitat bine” după ce a primit îngrijiri medicale.

„A fost o călătorie distractivă, dar îmbătrânirea nu este distractivă”

George Lazenby, la plimbare în California

La începutul acestui an, Lazenby și-a anunțat retragerea după o carieră strălucitoare care se întinde pe mai multe decenii. Luna trecută, George și-a luat rămas bun de la fanii săi și de la industria cinematografică, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

„Aceasta nu a fost o decizie ușoară, dar este timpul să-mi anunț retragerea din activitate. Prin urmare, începând de astăzi, nu voi mai juca, nu voi mai avea apariții publice, nu voi mai da interviuri și nu voi mai semna autografe. A fost o călătorie distractivă, dar îmbătrânirea nu este distractivă.

„Acum mă pot concentra să petrec mai mult timp cu familia mea”

Aș dori să îi mulțumesc managerului și prietenului meu, Anders Frejdh, pentru că m-a ajutat din 2013 – cel mai bun reprezentant pe care l-am avut vreodată. Acum mă pot concentra să petrec mai mult timp cu familia mea. Sincera mea recunoștință tuturor celor de acolo pentru dragostea și sprijinul acordat de-a lungul anilor. A însemnat mult pentru mine. George.”

„Bucură-te de pensie, prietene”

Actorul în rolul lui James Bond, în 1969

Fanii i-au transmis zeci de mesaje și l-au asigurat de dragostea ce i-o poartă. „Îți doresc o pensionare odihnitoare și plăcută. Ai meritat-o din plin”, „Mulțumesc pentru tot George! Bucură-te de pensionarea ta bine meritată”.

Un alt fan a spus: „Bucură-te de pensie, prietene. După atâția ani este bine meritată”. Iar un alt internaut a concluzionat: „Cele mai bune urări de pensionare George. Mulțumesc pentru toată munca ta, îmi place foarte mult portretul tău de Bond în Majesty. Bucură-te de pensionare”.

George a fost al doilea actor care a preluat rolul lui James Bond în seria de filme a Eon Productions. El a jucat în„ On Her Majesty’s Secret Service” alături de Diana Rigg, Telly Savalas și Bernard Lee. George a preluat rolul iconic, creat de regretatul autor Ian Fleming, de la Sean Connery, care apăruse deja ca James în cinci filme înainte.

Sursă foto: The Mirror

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre