Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Claudiu Bleonț a fost atacat de hackeri. I-au luat identitatea peste noapte

Actorul Claudiu Bleonț a fost atacat de hackeri. I-au luat identitatea peste noapte
Claudiu Bleonț este un actor de film, de teatru și o vedetă de televiziune care aproape că nu mai are nevoie de prezentare. La cei 64 de ani a săi joacă pe scenele teatrelor din toată România.

Săptămâna aceasta, îndrăgitul actor Claudiu Bleonț a ajuns să se confrunte cu o mare problemă. El fost atacat de hackeri. I-au luat identitatea peste noapte și acum, de pe contul său de Facebook, se trimit mesaje dubioase în numele lui.

Vedeta a anunțat că i-a fost spart contul de Facebook. Mai mult, după cum lasă de înțeles acesta, în spatele atacului ar fi un hacker care nu doar că i-a furat identitatea, dar a și trimis prietenilor virtuali mesaje dubioase, în numele său.

Hackerii i-au furat identitatea lui Claudiu Bleonț

Claudiu Bleonț anunță că „un individ”, care i-a furat identitatea pe Facebook, cere bani și alte date personale, în numele lui. „Dragilor, din păcate contul meu personal de Facebook a fost spart in cursul zilei de ieri. Sunt în proces de recuperare, nu știu sigur dacă voi reuși sau nu. Ce vă rog este să nu răspundeți la mesajele pe care le primiți, pentru că nu sunt eu în spatele lor si să nu îi oferiți bani sau date personale respectivului. Îmi pare sincer rău pentru orice neplăceri cauzate de individ!”, a anunțat actorul.

Actorului Claudiu Bleonț i-a fost furată identitatea pe Facebook

Vedeta a încercat să își recupereze contul spart de hacker, însă nu a reușit. El a decis că va reporta profilul furat și că va rămâne doar cu pagina de like-uri. Și, intenționează să își facă un cont nou, pentru a ține legătura cu fanii săi.

Anunț de ultimă oră

„Din păcate contul vechi de Facebook nu mai poate fi recuperat. Oficial, de acum înainte mă găsiți pe pagina de like-uri unde îmi puteți urmări activitatea artistică și profesională (prin ce orașe și la ce spectacole ne mai întâlnim), cât și pe noul cont personal de Facebook”, a mai transmis actorul Claudiu Bleonț.

Claudiu Bleonț a anunțat unde îl pot găsi fanii

Artist complex și complet, Claudiu Bleonț reușește să acopere cu succes orice rol i se pune în față. Timișorenii au șansa să îl vadă periodic în Hamlet (versiunea regizată de Ada Hausvater, cu muzica trupei Subcarpați), dar și pe Netflix sau la Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre