Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul din ”1001 de nopți” și ”Suleyman” își dorește să vadă marea. A dat detalii despre gusturile soției sale

Actorul din ”1001 de nopți” și ”Suleyman” își dorește să vadă marea. A dat detalii despre gusturile soției sale
Celebrul actor din ”1001 de nopți” și ”Suleyman” a fost prezent la un concert, iar jurnaliștii nu l-au scăpat din ochi. Vedeta spune că muncește atât de mult încât n-a apucat să vadă marea.

Apariție rară a actorului iubit din „1001 de nopți” și „Suleyman”. Jurnaliștii s-au strâns chiorchine.

Halit Ergenç, actorul iubit de toată lumea din serialele „1001 de nopți” și „Suleyman” a fost prezent la un concert și s-a oprit pentru a răspunde la întrebările jurnaliștilor. Fanii vedetei au aflat că acesta are atât de mult de muncă, încât nu se pune problema de concediu, cu atât mai mult să vadă marea, care îi place atât de mult.

„Copiii sunt la Londra, au sărbătorit Ziua Tatălui prin telefon”

Toată lumea a fost extrem de fericită să-l vadă pe Halit la Bodrum, cunoscut fiind faptul că acesta face naveta între Turcia și Londra împreună cu soția sa, Bergüzar Korel. „Atât Eid-ul, cât și Ziua Tatălui au venit împreună. Eu am venit pentru inaugurare, copiii sunt la Londra, au sărbătorit Ziua Tatălui prin telefon. Nu am avut ocazia să merg la mare”, a recunoscut actorul.

„Bineînțeles că am încredere în gusturile ei”

Halit Ergenç si soția

Recent Kenan Bey a lansat un cântec, iar celebrul Tarkan a făcut un nou album, motiv pentru care jurnaliștii au fost curioși dacă aceștia sunt pe gustul lui Halit. Actorul s-a scuzat că nu are timp să-i asculte, dar a spcificat că „am văzut-o pe Bergüzar ascultând Tarkan și i-a plăcut”.

Starul a mărturisit totodată că frumoasa sa soție „are gusturi foarte bune. Bineînțeles că am încredere în gusturile ei, dar părerea fiecăruia este a lui”. La concert au participat și alte vedete cunoscute precum Bekir Aksoy Yıldız Tilbe și Hakan Altun.

Cine este Halit Ergenç

Halit a venit pe lume pe 30 aprilie 1970, în Istanbul și a făcut liceul Beşiktaş Atatürk, apoi a absolvit Universitatea Tehnică din Istanbul pentru a studia Ingineria Marină. A studiat opera la Mimar Sinan University, plătindu-și singur cursurile. Ca să aibă banii necesari, Halit a lucrat ca operator de calculator și marketing. O perioadă a lucrat ca backing vocalist și dansator pentru Ajda Pekkan și Leman Sam.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre