Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul George Clooney are planuri mari. Unde își încearcă norocul celebrul câștigător al premiului Oscar

Actorul George Clooney are planuri mari. Unde își încearcă norocul celebrul câștigător al premiului Oscar
Surpriză fantastică din partea celebrului actor George Clooney! De data aceasta nu e vorba de meseria care l-a consacrat și nici de vreo afacere care are legătură cu cinematografia.

Cu doi ani în urmă a mai avut o tentativă, care nu s-a concretizat. De data asta, George Clooney e mai hotărât ca niciodată.

Actorul George Clooney are planuri mari. Unde își încearcă norocul celebrul câștigător al premiului Oscar

Potrivit informațiilor oferite de publicația The Sun, renumitul actor George Clooney vrea să devină investitor în fotbal. El și-ar dori să preia clubul englez Derby County, care în acest moment se află în pragul falimentului. Jucătorii luptă pentru evitarea retrogradării din Championship, liga a doua engleză, dar au nevoie de o minune.

Echipa are nevoie ca de aer de un investitor serios, mai ales că are și datorii uriașe, e vorba de 60 milioane de lire sterline. Dacă nu le va plătit curând va avea parte de noi sancțiuni. Luna trecută au mai fost interesați să preia echipa un grup de investitori, însă nu s-a finalizat nimic.

Clooney a mai avut o tentativă de a devenit investitor în 2020

„Derby e un mare club de fotbal, cu o istorie fantastică, și sunt sigur că există și un viitor grozav. Știu că au fost probleme în ultimul timp, dar nimic nu e de nezolvat. Și în aceste circumstanțe, echipa a muncit din greu și a jucat bine”, a declarat George Clooney. În 2020, vedeta spune că a fost la un pas să devină investitor la Malaga.

„Interesul meu pentru fotbal a crescut cu siguranță în ultimii ani. În urmă cu doi ani am fost întrebat dacă aș dori să mă implic alături de un grup de investitori care doreau să cumpere clubul Malaga, din Spania. A fost o perspectivă destul de interesantă, dar în cele din urmă a căzut.

Poate că a deține un club de fotbal este cel mai bun lucru după a juca pentru unul”, susține actorul. Conform celebrityworth.com, în acest moment averea lui George Clooney se ridică la valoarea de 500 de milioane de dolari.

Sursă foto: gsp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre