Vin investitorii în Sectorul 4, cea mai modernizată zonă a Capitalei. O altă mare companie străină face sute de angajări

Vin investitorii în Sectorul 4, cea mai modernizată zonă a Capitalei. O altă mare companie străină face sute de angajări
Dezvoltarea continuă a Sectorului 4 în folosul cetățenilor a atras în ultima perioadă tot mai mulți angajatori. Locurile de muncă create sunt tot atât de importante ca și parcările, bulevardele lărgite, piețele, parcurile, spitalele renovate sau ridicarea de clădiri de birouri.

Acum, Primăria Sectorului 4 anunță că cea mai cunoscută platformă online de închiriere de locuri de cazare în sistem online, Booking.com, urmează să deschidă un Centru de Excelență în București. Aici vor fi angajați 700 de oameni.

Vin investitorii în Sectorul 4, cea mai modernizată zonă a Capitalei

Prezența Booking.com în România poate reprezenta un mijloc de dezvoltare a comunității.

„Veste extraordinară pentru noi, cei din Sectorul 4! Liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate, Booking Holding, a decis să îşi deschidă aici noul său Centru de Excelenţă! Acesta este situat în zona Tineretului, într-o clădire nou construită, cu suprafaţa de 32.000 mp”, a transmis primarul Daniel Băluţă.

„Faptul că o companie de un asemenea calibru alege Sectorul 4 pentru o investiţie atât de importantă într-o perioadă oarecum incertă, arată că dezvoltarea comunităţii noastre se simte şi prezintă garanţii de viitor”, a adăugat edilul.

Investiții de milioane de euro, făcute de Tesla și Can-Pack în Sectorul 4

Locuitorii Sectorului 4 știu că alte două companii de renume au investit în zona lor și că asta înseamnă bani și bunăstare pentru toți.

„La doar câteva sute de metri distanţă, pe Calea Şerban Vodă, şi-a deschis primele birouri din România, acum un an, Tesla. Iar pe Şoseaua Berceni, Can-Pack a făcut investiţii de 50 milioare euro, într-o nouă linie tehnologică. Iar aceştia nu sunt singurii…

Le mulţumesc acestor investitori că au ales Sectorul 4. Știu cât de importante sunt companiile dumnealor pentru bunăstarea noastră, a oamenilor din sudul Bucureştiului”, a amintit primarul Băluță.

Facilități pentru proprietarii de autoturisme la plătirea taxelor pentru locurile de parcare

O măsură extrem de utilă pentru cetățeni, inițiată de primarul Daniel Băluță, este aplicația AmParcat.

În Sectorul 4 sunt luate în evidență peste 2.500 de locuri de parcare publică, care sunt administrate de Primăria Sectorului 4 prin Direcția de Mobilitate Urbană.

Aplicația AmParcat oferă utilizatorilor servicii extrem de utile în aglomerările urbane. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot găsi un loc de parcare, în cel mai scurt timp, și-l pot plăti prin intermediul telefonului mobil.

Odata instalată pe telefon, de pe site-ul Amparcat.ro sau din Googleplay ori Appstore, aplicaţia îţi găseşte automat parcarea în care se află utilizatorul și selectează automat tariful orar. Astfel, fiecare utilizator poate plăti parcarea prin simpla apăsare a unui buton.

Prețurile pentru parcare în Sectorul 4

Potrivit hotărârilor Consiliului Local al Sectorui 4, spațiile de parcare de pe bulevarde au fost reorganizate și împărțite în două zone tarifare. Acestea au fost marcate cu galben și cu verde, în funcție de gradul de aglomerare. În catalogarea lor s-a ținut seama și de existența mai multor puncte de interes pentru cetățeni.

Astfel, parcările din zona galbenă, sunt tarifate cu prețul de 2 lei pe oră și au fost create în locuri în care există bănci, farmacii, spitale, sedii ale unor instituții publice etc. Parcările din zona verde sunt tarifate cu un leu pentru două ore, și au fost amenajate în locurile în care flxul de autovehicule este mai redus.

Recomandarile noastre