Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul George Clooney, protagonistul unui moment amoros în baie?

Actorul George Clooney, protagonistul unui moment amoros în baie?
Presa de peste ocean și cea britanică nu contenesc să scoată la iveală depoziții ale femeilor care reclamă că au fost victime ale cuplului Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell. Ultima marturie îl vizează pe actorul George Clooney.

Virginia Roberts, victima care a reclamat că a fost abuzată sexual când era minoră, a făcut o afirmație în cursul unei audieri, conform căreia Ghislaine Maxwell i-a făcut sex oral lui George Clooney. Declarația respectivă a apărut în documentele de la instanțe în anul 2019 și a ajuns acum și în dosarul aflat la instanța din New York, care o judecă pe Ghislaine Maxwell.

Virginia Roberts a făcut precizarea că actorul nu are nicio vină fiindcă a fost atras în jocul lui Epstein și Maxwell pentru că era un „nume mare” de la Hollywood. Nu a precizat clar când s-a petrecut întâlnirea dintre Maxwell și Clooney, ci doar că actul a avut loc în baie, în timpul unei petreceri, iar ea era prin preajmă. Virginia a spus că Maxwell s-a lăudat că a avut actul sexual cu Clooney și a „chicotit ca o școlăriță”, a susținut ea.

Actorul George Clooney, scrie The Sun, nu a comentat încă afirmațiile făcute de Virginia, unul dintre principalii acuzatori ai fostului milionar pedofil și a celei despre care se spune că i-a devenit proxenetă, după ce i-a fost iubită.

Maxwell și Epstein sunt cunoscuți că au recrutat tinere pe care le-au introdus în cercurile de mare putere, în care se învârteau politicieni de top, celebrități și oameni de afaceri cu conturi de sute de milioane de dolari.

Virginia Roberts ține o fotografie cu ea însăși făcută la un an după ce a afirmat că a fost abuzată pentru prima dată de Jeffrey Epstein. Ea susține că a fost abordată de Ghislaine Maxwell în timp ce lucra într-o stațiune din Florida spunându-i că o poate antrena să devină masoare.

În prezent, Maxwell se află în închisoare așteptându-și ziua în care se va relua procesul său, stabilită pentru anul 2021, negând cu tărie toate acuzațiile împotriva ei, după ce a fost arestată de FBI.

Tartă cu afine și cremă de brânză. Desert rapid cu foitaj din comerț

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre