Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Jack Nicholson și fiul său, Ray, seamănă ca două picături de apă. „L-am studiat. Așa am învățat să fiu om”

Actorul Jack Nicholson și fiul său, Ray, seamănă ca două picături de apă. „L-am studiat. Așa am învățat să fiu om”
Ray Nicholson îi calcă pe urme celebrului său tată, actorul Jack Nicholson. Tânărul joacă în filmul de groază „Smile 2” și este imaginea leită a părintelui său în tinerețe.

Ray afișează un zâmbet „înfiorător” în unele scene, care amintește de zâmbetul și privirea iconică a tatălui său actorul Jack Nicholson, câștigător al premiului Oscar, într-un alt film horror, „The Shining”.

„Fantastic, ochii, zâmbetul”

Jack Nicholson și fiul său, Ray, seamănă ca două picături de apă

În vârstă de 32 de ani, tânărul a început să fie cunoscut din anii 2000 și a apărut în producții alături de personalități precum Jared Leto și Reese Witherspoon. Fanii au fost foarte încântați și au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

„Nu este nevoie de vreun test ADN aici”, „Fantastic, ochii, zâmbetul! Seamănă atât de mult cu tatăl lui. Dumnezeule! Îi doresc mult noroc!”, au spus internauții. Un alt fan a specificat că „răufacătorul care zâmbește trebuie să fie interpretat de un Nicholson”.

„El este eroul meu. Sunt cel mai norocos copil din lume”

Ray Nicholson îi calcă pe urme celebrului său tată

Ray a vorbit despre tatăl său chiar la premiera filmului „Smile 2”, din Los Angeles, când a recunoscut că „el este eroul meu”.

„Îl iubesc. Sunt cel mai norocos copil din lume. Suntem oameni foarte diferiți. M-am născut în 1992. El s-a născut în 1937. Lucrurile care mă afectează pe mine nu îl afectează neapărat pe el.

El este inspirația mea. Am luat cina cu el în fiecare seară, știi? L-am studiat. Așa am învățat să fiu om. Deci, desigur, vom părea similari într-un fel.”, a declarat tânărul actor pentru Deadline.

Filmul „Smile 2”, în care apar și Naomi Scott și Lukas Gage în rolurile principale, a fost lansat pe 18 octombrie.

„Ai fost un băiat atât de frumos, apoi ai început să semeni cu tatăl tău”

Ray a afirmat la CBS Mornings că nu primește frecvent sfaturi de la tatăl său privind actoria.

„Eu și tatăl meu nu vorbim atât de mult despre actorie… Cred că este important pentru mine să-mi găsesc calea”, a spus el. Tânărul a glumit afirmând că mama lui, Rebecca Broussard, i-a spus odată: „Ray, ai fost un băiat atât de frumos, iar apoi ai început să semeni cu tatăl tău”.

Actorul Jack Nicholson are șase copii cu cinci femei, iar din povestea de dragoste cu Rebecca Broussard a mai venit pe lume o fiică, Lorraine, în vârstă de 34 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri