Simona Ionescu / Redactor Șef

Al Pacino a mărturisit că nimeni nu i-a cerut vreodată să fie naș. Actorul a fost la un pas de moarte

Al Pacino a mărturisit că nimeni nu i-a cerut vreodată să fie naș. Actorul a fost la un pas de moarte
„Nașul mi-a dat o identitate căreia i-am făcut cu greu față”, a spus la un moment dat celebrul Al Pacino. În viața reală însă, acesta spune că nimeni nu i-a cerut să fie... naș.

Al Pacino a jucat în cele mai bune filme ale ultimelor decenii, inclusiv „Nașul” și „Scarface”, dar niciodată nu i s-a propus să fie naș cu adevărat. Actorul a mărturisit că nu a plecat acasă cu amintiri de la filmări.

Al Pacino a primit un trofeu Oscar făcut în casă

În cel mai recent interviu al său din People, Al Pacino, în vârstă de 84 de ani, a dezvăluit că singurul lucru pe care l-a păstrat de la filmări a fost un trofeu Oscar făcut în casă, pe care fanii i l-au dăruit după ce thriller-ul polițist „Scarface” din 1983 nu a primit un premiu Oscar.

„S-au adunat cu toții și mi-au dat acest Oscar uriaș. M-am gândit: Dumnezeule. Încă îl mai am la mine acasă”

Un grup de fani a venit să-l vadă pe Pacino jucând într-un spectacol de matineu al piesei „American Buffalo” de David Mamet în San Francisco și i-au adus starului acest cadou grijuliu.

„Era chiar în perioada în care se decernau premiile, se decernau Oscarurile și nu am fost nominalizat. Așa că fanii de acolo, obișnuiau să mă aștepte când se termina un spectacol. S-au adunat cu toții și mi-au dat acest Oscar uriaș.

„Am fost uimit și foarte fericit”

M-am gândit: Dumnezeule. Încă îl mai am la mine acasă. Era uriaș în comparație cu adevăratul Oscar. Știți ce vreau să spun? Așa că am fost uimit și foarte fericit”, a declarat Al Pacino.

Dar a luat acasă premiul pentru cel mai bun actor la Oscarurile din 1993 pentru interpretarea sa din „Scent of a Woman”, învingându-i pe Clint Eastwood („Unforgiven”), Robert Downey Jr. în „Chaplin”, Denzel Washington („Malcolm X”) și Stephen Rea în „The Crying Game”.

Actorul a fost la un pas de moarte

Recent, actorul a povestit un moment înfricoșător în timp ce suferea de COVID-19. În acea perioadă a avut o experiență apropiată de moarte în care inima i s-a oprit, iar paramedicii au trebuit să îl readucă la viață.

Actorul a declarat pentru The New York Times într-un interviu publicat la începutul acestei luni că „stăteam acolo în casa mea și am dispărut” după ce a căzut inconștient în timp ce se lupta cu virusul, se pare în 2020.

„Aveam în jur de șase paramedici în sufragerie”

„Nu aveam puls. În câteva minute au fost acolo – ambulanța în fața casei mele. Aveam în jur de șase paramedici în sufragerie, iar acolo erau doi doctori și aveau niște costume care arătau ca și cum ar fi venit din spațiu”, a mărturisit vedeta.

Câștigătorul Oscarului și-a rugat unul dintre angajați să aducă o asistentă medicală după ce a început să se simtă „neobișnuit de rău”. Simptomele lui Pacino includeau febră și deshidratare înainte de a-și pierde brusc cunoștința.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri