Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Sebastian Stan, de nerecunoscut. Ce au spus fanii când l-au văzut

Actorul Sebastian Stan, de nerecunoscut. Ce au spus fanii când l-au văzut
Drumul lui Sebastian Stan, de la vânzător de popcorn la actor a fost presărat cu multă muncă, dar și pasiune și încredere în propria persoană.

A jucat alături de actori celebri, iar acum Sebastian Stan pare că se pregătește pentru rolul vieții.

Actorul Sebastian Stan, de nerecunoscut. Ce au spus fanii când l-au văzut

Potrivit informațiilor oferite de Variety, în acest moment actorul de origine română Sebastian Stan se pregătește intens pentru rolul din drama „A different man” și le-a făcut o surpriză inedită fanilor: a postat prima fotografie, care i-a șocat. Stan va intra în pielea unui bărbat care suferă de neurofibromatoză și va avea parte de o operație de reconstrucţie facială, doar pentru a deveni obsedat de un actor care îl joacă într-o piesă bazată pe viaţa lui.

Filmul este produs de A24 și îi vor fi alături lui Stan actorii Renate Reinsve şi Adam Pearson. Drama este scrisă și regizată de Aaron Schimberg, iar Stan este totodată și producătorul executiv al acestui proiect. Cel care a reușit să-l transforme astfel pe Stan este Mike Marino, adică același personaj care a reușit incredibila transformare a lui Colin Farrell în rolul Pinguinului pentru „The Batman” de Matt Reeves.

De asemenea, el s-a ocupat de machiaje în filme precum „Coming 2 America”, „The Irishman” şi „Joker”.

În ce filme a jucat Sebastian Stan

Sebastian a intrat în frumoasa lume a filmului atunci când a vândut popcorn la un cinematograf din New York. Evoluția a a fost fantastică iar recent a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din seria „Pam & Tommy” de la Hulu.  „Primul meu job a fost la cinematografie.

Am lucrat la cinema-ul 6 din New York. Eram un usher. Vindeam popcorn. Și mai încolo am lucrat la H&M”, a afirmat vedeta. De-a lungul vremii, el a jucat alături de Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în filmul Black Swan, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, în trilogia Căpitanul America.  De asemenea, i-a fost alături lui Matt Damon în filmul de ficțiune Marțianul dar și lui Nicole Kidman în Capcana.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre