Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Șerban Pavlu jocă alături de fiul său în Clanul. Spune că puștiul nu a avut pile

Actorul Șerban Pavlu jocă alături de fiul său în Clanul. Spune că puștiul nu a avut pile
Celebrul actor Șerban Pavlu îl interpretează pe comisarul Costoiu în serialul Clanul. După rolul principal pe care l-a avut într-un serial HBO spune că acesta e mai bun. În plus, joacă alături de fiul său.

În vârstă de 47 de ani, Șerban Pavlu este actor de teatru și film. A absolvit UNATC Ion Luca Caragiale, la clasa lui Alexandru Repan. A jucat în multe producții din Noul Cinema Românesc și în serialul HBO Umbre. De asemenea, îndrăgitul actor a făcut parte din echipa de șapte actori români care au creat „Discutabil”, primul serial online din izolare, care a avut ca subiect criza generată de coronavirus.

Clanul este un proiect de anvergură mai mare decât Umbre. E ca și când ai turna niște povești de dragoste în Umbre. În Clanul există, în mod conștient, o privire mai orientată spre public, nu întâmplător”, a explicat Șerban Pavlu, într-un podcast. În Umbre l-a interpretat pe Relu, un taximetrist conectat la lumea interlopă, care ajunge să coordoneze o rețea de crimă organizată. Acesta i-a fost un rol de referință și reputație. Acum interpretează rolul unui ofițer de poliție, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clanul (@clanulserial)


Șerban Pavlu joacă în filme și pe scena de teatru. În perioada aceasta se află în turneu cu un spectacol, Dă-i bătaie, și face glume pe internet alături de colegii săi. Pe cât e de expansiv în legătură cu viața sa profesională, pe atât de discret e în ceea ce privește viața de familie.

Fiul actorului Șerban Pavlu jocă și el în Clanul

Actorul este căsătorit și are doi copii. Fiul său, Nicolae, în vârstă de 7 ani, îi calcă de mic pe urme. El a ajuns să joace în Clanul, în rolul de copil al protagonistului. Potrivit actorului, puștiul nu a avut pile și nu fost ajutat să obțină acest rol. Pur și simplu s-a prezentat la casting, alături de  ceilalți actori.

„Nu m-a văzut îmbrăcat în uniformă de polițist. Doar în poze. Că i-am arătat câteva poze. Dar fiul meu comentează orice subiect până la epuizare, dar știrea este că personajul Tudor, personajul principal pozitiv are niște secvențe tânăr, copil, împreună cu fratele lui, cu mama lor. Acest Tudor copil este fiul meu. Așa că deja a filmat”,  a declarat Șerban Pavlu, pentru Ego.ro. Băiatul a obținut castingul pe forțele proprii. Și Natalia, fiica de 10 ani a actorului, are experiență cu camerele de filmat.

„Acest serial este debutul lui Nicolae. Natalia a mai jucat pe ici pe colo, cred că într-un videoclip al lui Chirilă a jucat ceva, dar Nicolae nu jucase niciodată și nici nu era așa înnebunit de idee, dar a mers la  probă și a luat acest mic rol. A fost foarte mândru, i-a plăcut. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la admiterea la facultate și să se îndrepte spre actorie. E mic încă”, a mai povestit Pavlu pentru sursa citată.

Fiica lui nu a făcut parte doar din videoclipul lui Tudor Chirilă, ci a avut un rol și în scurtmetrajul „Teodora”.

Sursa foto: Instagram, Ego.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre