Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Vlad Zamfirescu, un dandy modern la propria nuntă. Imaginile spun totul

Actorul Vlad Zamfirescu, un dandy modern la propria nuntă. Imaginile spun totul
Toamna se numără nunțile pentru vedete. După Ana Baniciu, a venit rândul altor doi actori să-și unească destinele. Vlad Zamfirescu și iubita sa, Diana Roman au spus cel mai frumos da.

Week-end minunat de toamnă pentru Vlad Zamfirescu, fiul celebrului actor Florin Zamfirescu. Actorul și-a dus iubita în fața altarului.

Nuntă pe terasa Teatrului Național

Vlad Zamfirescu a îmbrăcat costumul de ginere și a avut la braț cea mai frumoasă mireasă. Regizorul și managerul Teatrului Bulandra și actrița Diana Roman și-au jurat iubire veșnică la Parohia Oțetari, iar nași le-au fost actorii Valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga.

A fost o nuntă reușită, care a ținut până în zori de zi, iar petrecerea a avut loc pe terasa Teatrului Național. Printre cei care s-au distrat s-au numărat și Ana Odagiu, Elvira Deatcu, Marius Manole și Andreea Chirițescu.

„A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare”

Mireasa a optat pentru o rochie de prințesă, care i-a scos în evidență trăsăturile, iar fiul lui Florin Zamfirescu s-a lăsat pe mâna Adinei Buzatu, rezultatul fiind uimitor. „Ne cunoaștem de mulți ani, am și lucrat la proiecte împreună, era normal să aibă încredere în mine când venea vorba de ținuta pentru un moment atât de important.

A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare când, luând în calcul aspectul fizic, locația și stilul petrecerii, am înlocuit smokingul negru cu un dinner jacket gri-perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton.

„Alegerea a durat zece minute”

Culoarea îi flatează cromatica punându-i în evidență ochii. (…)  În aceeași idee, am înlocuit papionul cu cravata realizată manual din mătase naturală, pusă în evidență de acul de guler al cămășii desprins și el din tendințele perioadei interbelice.

Vlad Zamfirescu și-a dus iubita la altar

Alegerea ținutei a avut loc la magazinul nostru din Băneasa și a durat zece minute, eu având deja toate informațiile în detaliu despre rochie și eveniment de la Diana.

„Potrivirea din punct de vedere stilistic cu rochia superbă a Dianei era perfectă”

Au venit împreună, de mână, veseli și nerăbdători și, deși nu se așteptau la piesele alese, au fost încântați încă din primul moment mai ales că potrivirea din punct de vedere stilistic cu rochia superbă a Dianei era perfectă. Vlad a adoptat o ținută de dandy modern, iar Diana a arătat excepțional într-o rochie aparent simplă, dar cu o volumetrie și o realizare care i-au pus în evidență frumusețea și naturalețea”, a declarat Adina Buzatu, pentru Click.

Fosta soție a suferit enorm în urma divorțului

Vlad Zamfirescu și-a găsit iubirea adevărată după ce a divorțat de coregrafa Mihaela Zamfirescu, alături de care are doi copii. Sursele spun că după despărțire aceasta ar fi suferit enorm, mai ales că lucrează în același mediu cu actuala soție. Vlad Zamfirescu i-a călcat pe urme tatălui și la capitolul iubire, el fiind copilul din prima căsnicie a celebrului actor.

Florin Zamfirescu a divorțat însă devreme de fosta soție și a lăsat copilul în grija mamei. Se îndrăgostise de Valeria Sitaru, o colegă de teatru care i-a devenit și soție. Din iubirea lor a venit pe lume o fată, actriță și ea. Nici această căsnicie nu a ținut însă foarte mult, pentru că Florin Zamfirescu s-a îndrăgostit de fosta sa studentă, Cătălina Mustață. Cu actrița a fost alături timp de 20 de ani. Cei doi au divorțat cu scandal din dorința Cătălinei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre