Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Anca Sigartău muncește din greu să-și ia permisul de motociclist. Declarații în premieră

Actrița Anca Sigartău muncește din greu să-și ia permisul de motociclist. Declarații în premieră
Simpatica Nuți din serialul Adela, e pusă pe fapte mari. Celebra actriță vrea să intre în rândul motocicliștilor.

Nimic nu e prea mult sau prea greu pentru actrița Anca Sigartău. Iată cu ce-și ocupă acum timpul.

Actrița Anca Sigartău muncește din greu să-și ia permisul de motociclist. Declarații în premieră

Invitată în Observatorul de la Antena 1, Anca Sigartău a dat din casă. Actrița, alături de băiatul ei, Sofian, se pregătesc să devină motociliști. Vedeta spune că nu i-ar fi venit această idee, dacă nu ar fi primit un rol într-un film. „Fac opturile foarte bine, sunt mândră și vreau un Rebel de 500.

Nu refuz, cine mi-l oferă, e binevenit. Nu m-am apucat să dau de permis pentru motor pentru că tremura carnea pe mine. Dar mi s-a oferit un rol și așa a venit ideea”, a declarat actrița care a arătat spectaculos într-o ținută de viitoare motociclistă.

A făcut echipă cu fiul la Asia Express

Sonia, Teodor Sofian și Iosif, și nepoțica de trei ani, Anastasia Maria, fiica Soniei sunt cele mai frumoase lucruri din viața Ancăi Sigartău. Teodor i-a fost și partener de drum în sezonul doi al  show-ului Asia Express și a reușit să atragă admirația tuturor.

Teodor Sofian este absolvent de Medicină Dentară la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală și a profesat în domniu, doar un singur an. Potrivit informațiilor oferite de Antena 1, de o perioadă acesta lucrează cu tatăl său în domeniul textilelor.

“Dacă Dumnezeu mi-a dat copii înseamnă că am avut multe lecţii de învăţat”

“Eu cred că am linie directă cu.. Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus da fără să stau pe gânduri. Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii!

Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față. (…)  Dacă Dumnezeu mi-a dat copii înseamnă că am avut multe lecţii de învăţat. Când eram însărcinată cu Sonia, am intrat la Bulandra. Apoi, când eram însărcinată cu Teodor, l-am jucat pe Puc  în «Visul unei nopţi de vară» până în luna a opta. Iar cu Iosif am jucat în «Trei surori»”, a mărturisit Anca.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre