Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Anne Heche ținută în viață cu ajutorul aparatelor la ATI, după accident. Șansele de supraviețuire sunt minime

Actrița Anne Heche ținută în viață cu ajutorul aparatelor la ATI, după accident. Șansele de supraviețuire sunt minime
Actriţa Anne Heche este, de vineri seara, ținută în viață cu ajutorul aparatelor, într-o clinică ATI, după ce a intrat frontal cu mașina pe care o conducea, în casa unor oameni din Los Angeles.

Actriţa de 3 de ani  a rămas spitalizată, în stare critică, în comă, a declarat un purtător de cuvânt al ei, scrie Reuters. „În weekend, un reprezentant a declarat că Anne era în stare stabilă, dar că informaţiile erau inexacte. Ea a rămas în tot acest timp în stare critică, intrând în comă în urma accidentului”, a declarat luni, pentru CNN, un purtător de cuvânt al lui Heche.

Heche a fost spitalizată, vineri seara, de la scurt timp după ce maşina pe care o conducea a scăpat de sub control într-un cartier din Los Angeles şi a intrat într-o casă. Autoturismul a luat foc, iar ea a rămas prinsă în habitaclu.

Nimeni din interiorul casei nu a fost rănit, însă impactul a produs un incendiu și în imobil, stingerea lui necesitând intervenţia a zeci de pompieri. Familia respectivă nu mai poate locui în casă și și-a pierdut, practic, toate bunurile.

Cauza accidentului este în curs de investigare

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Los Angeles a declarat luni că circumstanţele şi cauza producerii accidentului sunt în curs de investigare. Având în vedere că actrița Anne Heche este în comă şi nu şi-a mai revenit de la accident, ea nu poate fi audiată.

„Starea ei este critică, are leziuni pulmonare semnificative care necesită ventilaţie mecanică şi arsuri care necesită intervenţie chirurgicală”, a declarat Michael McConnell, membru al companiei Zero Gravity Management, care o reprezintă pe actrița Anne Heche.

Pe de altă parte, imagini surprinse de camerele de supraveghere arată modul în care conducea actrița și că, înainte de producerea accidentului aproape că a călcat un pieton.

Cine e victima accidentului

În urma incidentului anchetatorii au obținut un mandat de recoltare de sânge la care încă sunt așteptate rezultatele. Ei vor să stabilească dacă în momentul în care conducea mașina actrița se afla sau nu sub influența unor substanțe ilegale.

Reședința avariată de actriță aparținea lui Lynne Mishele. Vecinii acesteia, John și Jennifer Durand au început o strângere de fonduri pe GoFundMe pentru a o ajuta să repare daunele.

Roy Morgen, un alt vecin, a declarat la CNN că mașina lui Heche s-a oprit la „la doi metri distanță de locul în care stătea ea. A fost destul de norocoasă, dar este în stare de șoc…”. „Nu a mai rămas nimic în casă. Totul a fost distrus. Lynne și-a pierdut întreaga viață: bunuri, amintiri, toate echipamentele pentru afacerea ei”, se arată pe pagina deschisă pe GoFundMe.

Anne Heche, o veterană a Hollywoodului

Anne Heche este un veterană a televiziunii şi filmului care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizarea, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei.  A primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”.

Ea a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998). Serialele TV în care a apărut sunt cunoscute și ele: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, „Gracie’s Choice” şi „Vanished”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre