Alexandru Cumpănașu are probleme la coloană în urma accidentului. Iată cine e cel care l-a lovit. „E pericol de moarte”

Alexandru Cumpănașu are probleme la coloană în urma accidentului. Iată cine e cel care l-a lovit. „E pericol de moarte”
Accidentul de joi seară s-a lăsat cu consecințe serioase pentru Alexandru Cumpănașu. Totodată, s-a făcut și lumină despre cum s-a petrecut incidentul. Fostul candidat la funcția de președinte al României e revoltat și dezvăluie ce gest șocant a făcut șoferul care l-a lovit, imediat după impact.
Alexandru Cumpănașu a ieșit șifonat rău din accidentul petrecut ieri, în zona Arcul de Triumf din Capitală. Deși inițial fanii speculau că acesta a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, în realitate lucrurile au stat altfel.
Alexandru Cumpanașu accident smurd transportat la elias retetesivedete ro
Cumpănașu, aflat pe locul din dreapta al mașinii personale, cu soția la volan, au fost acroșați în plin de un alt autoturism. Felul în care s-a desfășurat întâmplarea îi ridică mari suspiciuni politicianului ajuns victimă în acest caz.

Cumpănașu, fericit că nu a avut copiii cu el în mașină: „Erau morți ori grav răniți”

De pe patul de spital, în miezul nopții, Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj: „Sunt încă la urgențe. Sper să nu fie nimic grav. Mi se fac analize. Dobitocul a intrat cu viteză în noi la Arcul de Triumf, tăind benzile. Nu am cuvinte să descriu ce i-aș face. A fost prima seară când am ieșit fără copii. Pe locul impactului de obicei stau copiii. Nu știu cum Dumnezeu i-a ferit în seara aceasta! Dacă ar fi fost în mașină ori erau morți, ori grav răniți. Noi circulam exemplar. Mă voi gândi dacă îi depun plângere penală. Pot să vă spun însă că de data aceasta Poliția și SMURD au acționat exemplar: au venit în maxim 3 min și au fost calmi și profesioniști! Și cei de la Rutieră, și SMURD.”, a scris Cumpănașu pe Facebook.
În zorii zilei, cazul s-a finalizat, iar victima a transmis prietenilor din mediul virtual cum s-a încheiat situația.

„Individul ăsta este un pericol de moarte pe străzi”

„Poliția i-a reținut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției ‼️Eu am scăpat într-un final de la urgențe și intru în recuperare cu probleme la coloană și genunchiul stâng, în urma accidentului‼️
Încă nu- mi revin și nu pot înțelege sau imagina cum a putut un individ în sensul giratoriu de la Arcul de Triumf (unul dintre cele mai mari din țară) să intre FRONTAL în noi. Adică la un unghi de aprox. 90 de grade‼️ Dacă în mașina lui nu era și o femeie însărcinată, aș fi crezut că omul ori are probleme psihice, ori acesta i-a fost scopul. Dar refuz să cred rațional că ar fi făcut un asmenea act față de viitorul copil. Violența loviturii și unghiul aproape drept în care ne-a lovit mi se pare halucinant. Înțeleg că este cetățean egiptean. Să fie sănătos. Dar în timp ce eu eram în salvarea SMURD cu tensiune 17 cu 12 (dovedit de echipajul SMURD) și după un preinfarct, pe ăsta (nu pot să îl numesc altfel) nu îl afectase deloc acțiunea lui.
Nu mi-a zis nimic nici în engleză, franceză sau română ‼️Semne de părere de rău macar. Așa, în limba primitivă. Nimic. Omul se comporta ca și cum era o banală tamponare la semafor sau NIMIC. Mai mult decât atât, la poliție, unde a dat declarații atât acest specimen, cât și soția lui, erau foarte veseli, râdeau, se amuzau în timp ce soția mea mă întreba întruna cum sunt, dacă mai am amețeli, dacă mă mai doare coloana, piciorul… eu sunt șocat ‼️ Individul ăsta este un pericol de moarte pe străzi și mă gândesc serios să merg mai departe cu demersurile în justiție. Vă spun sincer: eu am crezut și cred că era drogat.
Cum să te hlizești când știi că în spital este o victimă a accidentului tău despre care NU te interesezi deloc. Ba te mai și distrezi‼️Nu pot dormi pt că mi s-a umflat genunchiul și mă doare coloana, iar pe ăsta îl doare undeva.😳 Toți mai greșim. Dar eu asemenea specimen nu am mai întâlnit. Și-a recunoscut senin vinovăția completă la poliție, dar nu l-a interesat deloc dacă victima este bine sau în viață. Și tot eu să mă gândesc la viitorul copilului ăstuia? Egiptean sau român este prea mult.
P.S.: Explicația verbală dată soției mele este că se uitau toți în GPS și a tras brusc de volan pt că nu-i lăsa nimeni să facă dreapta😳…eu așa ceva nu am crezut că o să aud. Păi în sens giratoriu tu virezi brusc și cu viteză, trecând peste alte mașini ⁉️ Iar daca soția mea nu accelera în ultima secunda o lovea pe ea în plin. Nici urmă de frâne cât am fost eu la fața locului. Nu știu. Nu este deloc în regulă. Suspendarea permisului este mult prea puțin.
#112vreausatraiesc”, a transmis Alexandru Cumpănașu.
Sursă foto: facebook