Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Corina Dănilă nu se lasă. A suferit o schimbare radicală. Foto

Actrița Corina Dănilă nu se lasă. A suferit o schimbare radicală. Foto
Actrița Corina Dănilă, cunoscută publicului românesc pentru rolul extraordinar din telenovela „Numai iubirea”, are mare grijă de imagine sa. Vedeta s-a schimbat radical.

Nopțile nedormite, fardurile, stresul au determinat-o pe Corina Dănilă să ia atitudine. Actrița a suferit o schimbare radicală după ce a suferit o intervenție estetică.

Corina Dănilă, mai frumoasă ca niciodată. Sursă foto: instagram

Nu a fost adepta intervențiilor estetice, dar nici nu a spus nu, așa că atunci când a avut nevoie Corina Dănilă s-a lăsat pe mâna specialiștilor. Iar rezultatul este uimitor. Actrița a suferit cu trei luni o urmă o blefaroplastie și le-a arătat fanilor cât de mulțumită este de rezultatul final. Corina a postat câteva fotografii pe contul de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru decizia pe care a luat-o.

S-a injectat și cu acid hialuronic

Prima dată când s-a lăsat convinsă să facă o mică schimbare a fost în anul 2020, când s-a injectat cu acid hialuronic și a fost extrem de mulțumită de ceea ce a ieșit. „Mă bucur că m-am lăsat convinsă (în sfârșit!!) de doamna doctor, un profesionist desăvârșit, o femeie caldă, amuzantă și reconfortantă (și, pe deasupra, o bună prietenă!!), pentru a-mi face o primă intervenție cu acid hialuronic!

După cum știți, sunt fără …îmbunătățiri! Dar… vine o vreme pentru toate! Mulțumesc, draga mea! În story pun și filmuleț cu intervenția propriu-zisă”, a scris Corina Dănilă pe reţelele de socializare.

Prima intervenție a fost injectarea de acid hialuronic, cu câțiva ani în urmă. Foto: Instagram

Corina a dat jos 20 de kilograme într-un an

Anii trecuți, viața agitată și mesele dezordonate au făcut ca artista să se îngrașe mult, ajungând la greutatea de 77 de kilograme. Corina Dănilă n-a suportat așa ceva și s-a pus pe slăbit, așa că a reușit în doar un an să scape de 20 de kilograme. De atunci, își păstrează silueta și are mare grijă ca nu cumva colăceii să se instaleze din nou pe burtică.

„Îmi plăceau mult cartofii prăjiți, acum adio și un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light și mănânc din ea două zile”, a spus cu ceva timp în urmă actrița. Corina susține că atunci când îi e poftă de dulce, se răsfață cu o ciocolată mică pentru diabetici, îndulcită cu ștevie. Iar fructele le consumă doar până la ora 16.00 și le evită pe cele bogate în fructoză.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre