Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Oana Moșneagu își face cel mai inedit tablou. „Va fi împărțit în două…”

Actrița Oana Moșneagu își face cel mai inedit tablou. „Va fi împărțit în două…”
În viziunea Oanei Moșneagu nimic nu se pierde, totul se transformă. Artista, proaspăt căsătorită, a anunțat că își va vopsi rochia de mireasă. Pe de altă parte, buchetul de mireasă va ajunge tablou.

Actrița Oana Moșneagu a avut nuntă de curând cu Vlad Gherman, coleg cu ea în seriale. A fost atât de îndrăgostită de a doua rochie de mireasă, încât a decis să o transforme pentru a putea să o mai poarte și cu altă ocazie. Buchetele miresei și nașei vor fi și ele transformate într-un inedit tablou.

Oana Moșneagu: „Îmi place extrem de mult cum se simte pe corp”

Accesoriile folosite la nuntă, dar și a doua rochie de mireasă vor suferi transformări majore, a spus Oana Moșneagu. Vedeta spune că în acest moment caută o vopsitorie bună pentru că vrea să-și coloreze a doua rochie de mireasă.

Actrița susține că „îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare, așa că vreau să o mai port”. Rochia din mătase naturală, cu corset, cel mai probabil va deveni albastră.

Buchetul miresei și al nașei vor deveni tablouri

Familia Gherman, în cea mai frumoasă zi din viață

Nici buchetul de flori al miresei, dar și cel al nașei nu au fost lăsate de izbeliște. Oana a mărturisit că „le vom avea, în două luni, sub forma unui tablou”, fiind trimise deja unui artist care se ocupă cu înrămarea de flori uscate. „Buchetul meu va fi împărțit în două, pentru mine și domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții”, a spus vedeta pentru Viva.

Luna de miere în Palma de Mallorca

Cei doi îndrăgostiți au decis, după multe discuții, ca luna de miere să o petreacă în Palma de Mallorca. Pe contul său de instagram, Oana Moșneagu i-a rugat pe fani să îi ofere recomandări de vizitat.

„De la cazare, în ce zonă e mai ok să stai, locuri de vizitat, plaje, restaurante, locuri faine pt cumpărături, suveniruri, terase, activități, orice.. lăsați-le în comentarii, pretty please”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre