Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Olivia Wilde, umilită la scenă deschisă de fostul soț. Noul iubit a privit incidentul cu gura căscată

Actrița Olivia Wilde, umilită la scenă deschisă de fostul soț. Noul iubit a privit incidentul cu gura căscată
Deși la despărțire, acum doi ani, transmiteau că s-au înțeles asupra copiilor, actriţa şi regizoarea americană Olivia Wilde se judecă cu fostul ei al doilea soț în legătură cu aceștia.

Olivia Wilde a primit de la avocați, pe scena din Las Vegas, unde îşi prezenta următorul film, un plic. Ceea ce s-a crezut că e o regie, s-a dovedit a fi un set de documente juridice pe care, fostul partener i le-a expediat prin avocați, într-un loc public, unde nu putea să nu le primească. Umilința a fost maximă, cu atât mai mult cu cât filmul îl implică și pe actualul iubit al Oliviei.

„Este pentru mine?” a întrebat actriţa, întreruptă marţi în timpul prezentării viitorului său thriller „Don’t Worry Darling”, pe scena festivalului CinemaCon. „Foarte misterios. Îl voi deschide acum”, a adăugat ea. Plicul, cu menţiunea „personal şi confidenţial”, a fost adus pe scenă de o persoană necunoscută.

„Este un scenariu?”, a mai întrebat actriţa în timp ce a aruncat o privire asupra conţinutului plicului. „OK, am înţeles. Mulţumesc”, a spus ea şi şi-a reluat prezentarea. Noul film al Oliviei Wilde, „Don’t Worry Darling” este un thriller psihologic inspirat din „Truman Show” şi „Inception” în care joacă cântăreţul şi actorul britanic Harry Styles, actualul partener al acesteia.

Olivia Wilde se judecă cu fostul partener pentru copiii lor

Miercuri a reieşit că plicul conţinea documente juridice referitoare la cei doi copii pe care actriţa îi are cu fostul partener de viaţă, Jason Sudeikis, vedeta serialului comic de televiziune american „Ted Lasso”.

Olivia Wilde are două despărțiri la activ. În 2011, starul serialului „dr. House” și al filmului „Tron: Legacy” a divorțat de soțul său, producătorul d filme Tao Ruspoli, după opt ani de căsnicie. La momentul respectiv s-a spus că actrița se căsătorise de prea tânără astfel că nu avea cum să reziste mariajul, deoarece ea s-a maturizat, iar prioritățile i-au fost schimbate.

În același an, a început relația cu al doilea partener, actorul  Jason Sudeikis. Cei doi au rezistat împreună nouă ani aproape, și au doi copii: Otis Alexander, în vârstă de 8 ani și Daisy Josephine, în vârstă de 6 ani.

Despărțirea dintre Wilde și Sudeikis nu a fost așa amiabilă cum s-a spus

„Despărțirea s-a produs la începutul anului (n.r. 2020). A fost amiabil și au trecut la o rutină excelentă pentru creșterea copiilor. Micuții sunt prioritatea și inima familiei. Nu a existat nicio dramă sau scandal, pur și simplu nu mai funcționau ca un cuplu. (…) Se adoră reciproc și nu au altceva decât cel mai mare respect unul față de celălalt. O să se susțină în continuare, mai ales când vine vorba de creșterea copiilor și de cariera lor. Ei se văd tot timpul”, a mai declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Între timp însă se pare că lucrurile nu stau chiar pe petale de roze. „Au fost pregătite documente pentru a stabili competenţa asupra copiilor doamnei Wilde şi ai domnului Sudeikis”, a declarat, miercuri, pentru AFP o sursă apropiată actorului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre