Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda a intrat în depresie după ce a aflat ce a învățat copilul ei la școală. Foarte mulți părinți au pățit ca ea

Adda a intrat în depresie după ce a aflat ce a învățat copilul ei la școală. Foarte mulți părinți au pățit ca ea
Adda și Cătălin Rizea formează o familie din 2016 și sunt unul din cuplurile foarte îndrăgite în showbizul românesc. Ei au un fiu, din același an, Alexandru, care le seamănă leit.

Copilul Addei este elev deja. Iar mama e foarte atentă la cum crește acesta și la ce învață. Artista recunoaște însă că are și șocuri. Bunăoară recent, puștiul a venit de la școală fericit că a învățat un cântec nou. Când l-a auzit, Adda a intrat în depresie. Și, ca să-i pună în temă și pe lați părinți, a postat totul pe internet. „Oficial am intrat în depresie…” mărturisește artista care are o carieră muzicală de invidiat.

Ce a piesă a învățat Alex, fiul Addei, la școală

Alexandru, fiul Addei și al lui Cătălin Rizea, cântă noua piesă, la rugămintea mamei sale: „Sari, sari, femeia dă târcoale, Trosc, trosc (…) Trag cu pușca la picioarele tale (…)”.  copilul pare foarte încântat de cântecul învățat și nu are nicio problemă să îl interpreteze știind că este filmat de mama sa.

Adda e îngrozită ce „descoperiri” fac copiii la școală. Cei mai mulți au telefoane, ascultă manele, accesează cazinouri online și câte și mai câte. este și greu pentru un părinte să țină pasul și să controleze ce fac copiii.

Adda și Cătălin Rizea au un fiu foarte direct

De altfel, fiul Addei și al lui Cătălin Riozea e un copil foarte direct. Alex nu menajează pe nimeni. Nu cu mult timp în urmă, Adda a simțit-o pe pielea ei. Într-un video amuzant publicat pe rețelele de socializare, Alexandru, zâmbitor, amuzat, purtând o pereche de ochelari de soare, îi mărturisește mamei sale că, din punctul lui de vedere, i-au apărut pe chip primele urme ale vârstei.

Copilul i-a spus artistei direct că i se pare că a cam îmbătrânit și că ochii o dau de gol în acest sens, pentru că deja începe să semene foarte mult cu bunica lui. Soția lui Cătălin Rizea a rămas șocată, s-a amuzat, ce-i drept, de spusele fiului său, dar s-a și gândit că deja Alex o vede diferit și că o aseamănă cu bunica.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre