Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu e distrusă. Micuțul de două luni și Radu Vâlcan au luat coronavirus

Adela Popescu e distrusă. Micuțul de două luni și Radu Vâlcan au luat coronavirus
Când toată lumea spera că situația se va îmbunătăți în cazul Adelei Popescu, lucrurile s-au schimbat în rău.

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o dramă. După ce prezentatoarea a luat coronavirus, acum s-au îmbolnăvit și soțul și băiețelul adus pe lume recent.

Adela Popescu e distrusă. Micuțul de două luni și Radu Vâlcan au luat coronavirus

Adela Popescu, Radu Vâlcan și Adrian, în vârstă de doar două luni sunt acum izolați. Micuțul și prezentatorul au luat boala de la Adela. Ceilalți doi copii au fost mai norocoși pentru că sunt la bunici și nu au luat contact cu ei. Vestea a fost dată chiar de vedetă pe contul său de socializare. Singurul lucru bun este că în acest moment Radu Vâlcan are o stare relativ bună.

„Ne gătim acasă în fiecare zi”

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră. Era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a spus Adela Popescu la Pro Tv.

Vedeta poartă mască în casă

După ce s-a infectat cu noul coronavirus, Adela Popescu a purtat mască și în casă, dar iată că acest lucru nu le-a fost de folos micuțului și lui Radu Vâlcan. „Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo.

Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stare de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile”, a povestit ea. De asemenea, Adela a afirmat că primele două zile au fost cumplite, dar acum e mai bine și ține legătura permanent cu medicii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre