Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu trece prin momente grele. Ce se va întâmpla cu vedeta și cei trei copii

Adela Popescu trece prin momente grele. Ce se va întâmpla cu vedeta și cei trei copii
La doar puțin timp de când a revenit la ProTV, Adela Popescu s-a îmbolnăvit. Ce probleme are blonda.

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea are o cumpănă. Aceasta s-a îmbolnăvit. Toată lumea speră că se va termina cu bine.

Adela Popescu trece prin momente grele. Ce se va întâmpla cu vedeta și cei trei copii

Cu puțin timp în urmă, vedeta ProTV, Adela Popescu a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Din nefericire, aceasta nu a fost vaccinată. Motivul a fost faptul că a fost însărcinată și, spune Adela, nu a vrut să riște.

„O să fiu prezentă de acasă”

Blonda spune că ieri a început să-i fie rău și în acest moment este în carantină, acasă. Marele noroc este că cei mici sunt la bunici și astfel au scăpat de boală. Adela spune că va fi prezentă pe micile ecrane din propria locuință și le va aduce surprize celor care o iubesc.

„Ieri am început sa mă simt rău și am făcut un test rapid, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Apoi am făcut și un PCR, care, și el a ieșit pozitiv. Acum sunt carantinată și o sa fiu prezentă de acasă. Nu sunt vaccinată, fiindcă așteptam să nasc, urma sa o fac. Din fericire, copiii sunt la bunici, nu am întrat în contact cu ei și este foarte bine asta. Îmi pare rău că nu sunt acolo, alături de voi, dar o sa am în fiecare zi câte o surpriza”, a spus aceasta.

Când își va boteza copilul

Chiar dacă nu au stabilit încă data și locul în care îl vor creștina pe micuțul Adrian, Adela a spus pe pagina ei de socializare că acest lucru se va întâmpla curând.  „De ce este doar Andrei în piscină? Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Susani. Iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm.

Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mama și bebe și a trebuit să îl luăm acasa. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav. Deși, pentru că petrec foarte mult timp împreună, băieții sunt foarte legați. Îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții”, a spus blonda.

Sursă foto: monden, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre