Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu a pus stop vacanței. Ce a determinat-o să ia o astfel de decizie radicală

Adelina Pestrițu a pus stop vacanței. Ce a determinat-o să ia o astfel de decizie radicală
Și-a dorit enorm să plece în concediu să se relaxeze, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Ce s-a întâmplat cu Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a decis să rămână în România. Ceva a deranjat-o atât de tare încât nu mai vrea să plece în vacanță.

Adelina Pestrițu a pus stop vacanței. Ce a determinat-o să ia o astfel de decizie radicală

Adelina Pestrițu i-a surprins pe toți cu decizia de a nu mai pleca anul acesta în vacanță. Ea le-a povestit totul fanilor, explicându-le și motivul pentru care nu mai vrea să plece în cele două vacanțe pe care și le programase. Celebra brunetă a afirmat că a fost extrem de atentă la ultimele știri, și ce a văzut pe aeroporturi a făcut-o să se gândească bine ce are de făcut.

Ca atare, a considerat că e momentul să nu riște să se îmbolnăvească nici ea și nici familia. În plus, vedetei îi este frică să nu cumva să-și piardă bagajale la aeroport și nu vrea bătăi de cap.

„N-am mai făcut față. Cred că asta este explicația logică, pentru că alta nu văd”

„Mi-am anulat cheful de a mai pleca de acasă. Aveam în plan două destinații pentru luna aceasta și nu prea mai îmi arde. Mai ales că am văzut ce se întâmplă cu bagajele. O întreagă nebunie ce s-a produs pentru că după pandemia asta când oamenii au fost dați afară, s-au trezit cu un număr foarte mare de pasageri, turiști. N-am mai făcut față. Cred că asta este explicația logică, pentru că alta nu văd”, a declarat Adelina Pestrițu pe Instagram.

Vedetă în noul hit al lui Smiley

Recent, Adelina Pestrițu a făcut parte din cel mai nou videoclip al lui Smiley, „Scumpă foc”, și a mărturisit că i-a făcut mare plăcere, iar acest proiect a devenit favoritul ei din acest moment. “Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley.

Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite”, a mărturisit bruneta.

În ceea ce îl privește pe Smiley, el susține că a lucrat cu o profesionistă: “A fost o superatmosferă, am dansat, am cântat și am pornit vara împreună, așa cum trebuie să fie ea, cu emoții de tot felul, cu bucurie, cu distracție. Și am văzut-o cu toții pe Adelina Pestrițu care, în clipul nostru, e „Scumpă foc” și la filmări, un profesionist, așa cum auzisem despre ea”.

Sursă foto: ok magazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre