Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu i-a luat-o înainte. Ce a apărut în casa Biancăi Drăgușanu

Adelina Pestrițu i-a luat-o înainte. Ce a apărut în casa Biancăi Drăgușanu
Cu doar câteva luni în urmă, Adelina Pestrițu a făcut o postare pe contul său de socializare care a șocat internauții. Bianca Drăgușanu i-a urmat acum.

Bianca Drăgușanu fac ce face și iese mereu în evidență. Vedetei îi place foarte mult să fie pe primul loc.

Adelina Pestrițu i-a luat-o înainte. Ce a apărut în casa Biancăi Drăgușanu

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu s-a lăudat prietenilor din online cu cel mai tare tablou. În pictura inedită, realizată în totalitate din cristale Swarovski, apare nu doar blonda, ci și fiica ei. Vedeta a fost extrem de încântată, i-a mulțumit artistei, dar nu a dat nici un fel de detalii privind prețul acestuia. Sau dacă l-ar fi primit cadou. Dar fanilor le-a plăcut foarte mult ce au văzut.

„M-a făcut să mă simt măgulită”

Aceeași fată talentată a cadorisit-o în primăvară pe Adelina Pestrițu cu un tablou cu 15.000 de cristale Swarovski pe Adelina Pestrițu. Bruneta s-a simțit măgulită de un asemenea dar ieșit din comun și a mărturisit că acesta va străluci mereu în locuința sa.

”Povestea tabloului cu 15.000 de Cristale Swarovski lucrate manual. Zilele trecute mi-a scris pe Instagram o fată foarte frumoasă din Moldova (știți cât iubesc oamenii din Moldova), ușor timidă.

Care mi-a spus că are un cadou pentru mine, la care lucrează încă din Februarie, 8-10h/zi. Mi-a captat atenția din prima clipă și m-a făcut să mă simt măgulită că există cineva în lumea asta care și-a rezervat atât de mult timp din viață doar pentru mine. M-a rugat să accept acest tablou, care a fost decorat chiar de ea și pentru care a depus atât de mult efort.

Astăzi a ajuns în București, livrat chiar de artistă și am fost impresionată de implicarea, talentul și dedicarea ei. Tabloul este superb și cu siguranță voi găsi un loc potrivit pentru el, în casă. @liliaiacub85 îți mulțumesc că dintre atâția oameni m-ai ales pe mine. Și chiar dacă mi-ai spus că ești “onorată să-l primesc”, țin să reformulăm puțin această frază:

“Eu sunt onorată să știu că am trecut prin mâinile tale, la propriu”. Energia ta bună a ajuns în casa mea. Și chiar dacă viața nu-mi va aduce mereu strălucirea din tablou, în casa mea voi străluci mereu, datorita ție”, au fost cuvintele Adelinei Pestrițu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre