Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu renunță la rochia de mireasă. Are un scop precis

Adelina Pestrițu renunță la rochia de mireasă. Are un scop precis
Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut din online-ul românesc. Ea continuă să îi surprindă urmăritorii cu fiecare ocazie, cum ar fi chiar ultima sa postare de pe rețelele de socializare, unde a anunțat că are un obiect scos la vânzare.

Ultima postare de pe contul de Facebook al Adelinei Pestrițu i-a surprins pe membrii comunității ei din online. Este vorba despre o licitație în scop caritabil. Vedeta își vinde rochia de mireasă, iar prețul acesteia  a ajuns deja la 10.000 de lei.

Campanie în scop umanitar

Prețul fabuloasei rochii a crescut spectaculos, în doar câteva ore, așa că nu ar fi de mirare ca vedeta să strângă, la finalul campaniei, toți banii de care are nevoie, în scop umanitar. Vedeta și-a propus să strângă fonduri pentru renovarea secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, locul în care Adelina Pestrițu s-a născut.

Licitația a fost postată pe pagina de Facebook „La Primul Bebe”, în cadrul campaniei „Vreau Să Contez”. Prețul de pornire a fost unul simbolic, de doar 500 de lei. În doar câteva ore, rochia a ajuns să valoreze mult mai mult. Ultima sumă licitată, în acest moment, este de 10.000 de lei.

Pentru renovarea secției spitalului este nevoie de 300.000 de euro

Licitația va avea loc până vineri, 27 noiembrie, la ora 22:00. Atunci se va afla și norocoasa care va îmbrăca rochia purtată de Adelina, la nunta sa de anul trecut. Viitoarea mireasă nu trebuie să își facă nici griji în privința mărimii. Rochia poate fi ajustată pentru mărimile 36, 38 și 40.

„Oraşul în care m-am născut îmi trezeşte multe amintiri frumoase şi mereu îl voi numi acasă’. Acum a venit momentul să ii ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu şi adaptat zilelor noastre. Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut, medicina şi tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulţi copii îşi cunosc mamele a rămas pe loc. Şi ştiu că alături de alţi oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spaţiu cald şi primitor pentru bebeluşii şi copiii fiecărei familii.’, a scris ea pe Facebook.

Vedeta susține că licitarea rochii sale de mireasă este un prim pas spre un viitor mai bun. Adelina a dezvăluit și care a fost suma exorbitantă pe care ea a cheltuit-o pe rochie, la vremea respectivă.

„Un prim pas este să-mi scot la licitaţie rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiţionarea acestei Secţii de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunţii, însă pentru mine are şi o valoare sentimentală extrem de mare. Preţul ei a fost de 8.800 euro, însă fiind vorba de o licitaţie cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să ştie că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit şi la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitaţie şi să îmi pot ajuta oamenii de acasă’, spune Adelina Pestriţu.

Cum arată cel mai drăgălaș bebeluș în viața. Fiul de șase luni al vedetei CNN, premiat de revista People

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre