Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul despre mesajul straniu al Mădălinei Ghenea. S-a aflat cine e „îngerașul” care a murit

Adevărul despre mesajul straniu al Mădălinei Ghenea. S-a aflat cine e „îngerașul” care a murit
Milioanele de fani ai ei din întreaga lume au fost șocați, miercuri dimineață, văzându-i postarea cu o panglică de doliu în care anunța moartea unui copil pe care l-a numit  un „mic înger”.

După ce, peste zi, frumoasa româncă și-a suspendat contul de Instagram, miercuri seara  Mădălina Ghenea a revenit pe rețelele de socializare pentru a-și explică gestul care i-a șocat pe fanii ei din întreaga lume.

Mădălina Ghenea a anunțat că i-a murit „micul înger”, șocând cohortele de fani

De o săptămână. Mădălina Ghenea și fiica sa, simpatica Charlotte, petreceau una din cele mai frumoase vacanțe ale lor la mare, bucurându-se de gelato și litoralul italian. Bucuria le-a fost oprită brusc, odată cu vestea tragediei care s-a întâmplat. Mădălina Ghenea, model și acriță de mare succes internațional, considerată una din cele mai frumoase femei din lume, a anunțat doliul. Apoi și-a suspendat contul de Instagram. Abia miercuri seara a explicat ce stă în spatele gestului ei radical.

Mădălina Ghenea își explică gestul

Înainte de a fi model și actriță, Mădălina Ghenea e mamă. O mamă  asumată, care își crește singură fiica pe care o are din relația cu omul de afaceri Matei Stratan. Vrea tpt ce e mai bun pentru fiica ei, o educă exemplar.

Miercuri, îndurerată, vedeta a decis să își suspende contul de Instagram

Când a anunțat decesul, fanii au intrat în delir; nu puțini au fost cei care au crezut că vedeta deplângea moarte a propriului copil. Cele mai multe voci au vrut să știe detalii. Detalii  în locul unui gând bun, în tăcere, față de un om care suferea cumplit.

Mesajul dureros al Mădălinei Ghenea

„Bună ziua tuturor. Timp de câteva zile am decis să-mi suspend profilul de Instagram din cauza unui doliu care m-a afectat profund. Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit și pe care, în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța de a depăși o gravă boală.

Mădălina Ghenea a oferit o explicație pentru suspendarea contului de social media

Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de inferențe despre viața mea privată și nu m-am gândit niciodată că voi fi nevoită să îmi justific gestul meu privat, dictat de inimă, datorită vocilor incontrolabile care m-au lăsat înmărmurită. Asta doar pentru a clarifica și a pune cuvântul „sfârșit” unor speculații lipsite de sens asupra cărora prefer să trag un văl de milă”, a postat Mădălina Ghenea, deopotrivă în engleză și italiană, pe contul de socializare.

Cei care-i urmăresc atent postările, își amintesc unele vizite la o clinică din Europa, unde mergea pentru a fi alături copilei care a plecat acum la îngeri.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre